Obavijesti

News

Komentari 298

Beljaka su nazvali i zaprijetili: Pobit ćemo i tebe i tvoju obitelj

Beljaka su nazvali i zaprijetili: Pobit ćemo i tebe i  tvoju obitelj
1

Policija mi je javila da je nekoga uhitila, ali ne znam koga od njih. Tvrditi da sam pljačkao za vrijeme rata je najgora optužba.To je poziv na linč i ne želim gledati tko će mi baciti na ulici kamen u glavu, kaže Beljak

VIDEO

Predsjednik HSS-a, Krešo Beljak objavio je na svom Facebook profilu poruku prepunu uvreda i teških optužbi te je najavio tužbu protiv osobe koja ih je napisala.  Naime, osoba "Ivica Bolibruh Bole" na Beljakov Facebook zid napisao je poruku u kojoj, uz brojne uvrede, optužuje Beljaka da je krao tuđu imovinu za vrijeme uzbuna tijekom rata. 

Poruku prenosimo u cijelosti: 

- Orvoreno pismo gnjidi, smeću i sitnoj lopuži Beljaku. Kažeš da ćeš poderati braniteljsku iskaznicu. Majmune klošarski nisi je ni trebao dobiti (jebo te onaj ko ti je dao). Govno kokošarsko ti ne znaš što je biti u rovovima i drugdje u krvi do koljena. Ti si pastimaterjebo bio u Samoboru, Zagrebu i okolici. Za vrijeme zračnih uzbuna dok je sirotinja bila u podrumima, ti i tvoja ekipa ste u AMERIČKIM uniformama sa Tamićem kružile okolo i praznili sve iz kuća. Krvi ti se napijem, se sjećaš kad si došao u toj istoj odori u Diskotetu "Podmornica" u Samoboru, i dobio takve batine jer si bio bahat i htio frajerski ući nutra. A dečki koji su s nama bili na ulazu su te znali i rekli da si kokošar koji okolo krade i prazni sve ljudima po kućama i stanovima za vrijeme uzbuna. Pas ti mater ti si obični ušljivi šugavac. Ti si kao Hrvatski zastupnik. Ti si obični jebivjetar, prevarant, koji bi i vragu dušu dao za vlast, novac i moć .Nebo otvori se. Ti si dezertersko-pljačkaško smeće koje je sramotilo sve druge koji su časno nosili odoru. Toliko "herojčino" jebem ti zlo sjeme - napisao je dotični. 

Beljak je odlučio reagirati na poruku. 

- Sada mi je stvarno dosta ignoriranja ovakvih virtualnih junaka. Nakon stotina sličnih poruka i uvreda najniže razine, vrijeme je da krenem s tužbama. Iako sam se jako dugo trudio šutjeti, više ne mogu. Ovome heroju dolje, kao i svim ostalim internet psovačima i klevetnicima imam samo jednu poruku: potražite odvjetnika i počnite štedjeti novac za odštetu za duševne boli. I hvala što ćete meni i mojoj obitelji time omogućiti da kredit otplatimo nekoliko godina prije nego bismo inače. Vidimo se na sudu - napisao je Beljak. 

Matić: To je šatoraški zahtjev, tako to ni partizani nisu radili
Matić: To je šatoraški zahtjev, tako to ni partizani nisu radili

'Pobit ćemo tebe i cijelu tvoju obitelj, imamo još oružja'

Beljak nam je potvrdio da ga je nakon najave tužbe nazvao Bolibruh i rekao da on nije pisao to pismo, nego da je samo objavio pismo koje je navodno napisao jedan drugi branitelj, Ivan Bandić zvani Paraga.

Na Facebooku se zaista pismo masovno dijeli. 

- Nazvali su me nakon toga i s nepoznatog broja i prijetili likvidacijom jer oni imaju još oružja. I mene i moje obitelji s troje male djece. Policija mi je javila da je nekoga uhitila, ali ne znam koga od njih – kaže nam Beljak. 

On kaže da se prijetnji toliko i ne boji, ali da je objavljeno pismo poziv na linč, osim što je teška kleveta i neistina. 

- Tvrditi da sam pljačkao za vrijeme rata je najgora optužba. Iako nema veze s istinom, to je poziv na linč i ne želim gledati tko će mi baciti na ulici kamen u glavu. Bilo bi dovoljno da iste osobe objave da to nije istina i ispričaju se. Policija čini mi se radi svoj posao i ostavljam njima da raščiste situaciju – kaže Beljak.

Doznajemo kako je policija privela 54-godišnjaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 298
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je
Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'
SUSJEDI SU ZGROŽENI

Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'

Nisam imao bijeli štap jer taj teren dobro poznajem. Sestrična im je vikala moje ime i da sam slijep te da imam člansku iskaznicu Saveza slijepih, rekao je Stevan Jambrešić na sudu