Obavijesti

News

Komentari 366

Bernardica pozdravlja s jahte: "Bolje živim nego ministar"

Bernardica pozdravlja  s jahte: "Bolje živim nego ministar"
1

Bivša ministrica Bernardica Juretić, nakon primopredaje dužnosti, odlučila je otići na odmor. Njezina objava na Facebooku izazvala je lavinu negativnih komentara, a ni Jadranka Kosor nije bila blaga

VIDEO

Bernardica J. pozdravlja nas s jahte s porukom: "Bolje živim nego ministar". Važan prilog potpori rasta dužnosničkih plaća, napisala je Jadranka Kosor u utorak na svom Twitteru.

Podsjetimo, bivša ministrica socijalne politike i mladih, nakon primopredaje dužnosti Nadi Murganić, odlučila je otići na odmor. Na svom Facebooku objavila je fotografiju s jahte i poručila: "Bolje živim nego ministar".

Dok su joj neki poručili neka odmori jer je zaslužila, drugi su ipak bili oštriji u komentarima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Ja bih umro od srama da mi narod kopa po kontejnerima, a ja moralna vertikala bivše Vlade radim to što radim... U rudniku nisi kopala, svega mi. Ja, kao branitelj, imam 0 kn mirovine, iako mi je zdravlje otišlo k vragu, ali eto...", stoji u jednom komentaru.

"Samo ću reći SRAMOTA", stoji u još jednom, od brojnih, negativnih komentara.

Bernardica Juretić jedna je od ministrica iz bivše Vlade koja je zatražila da joj se u narednih godinu dana isplaćuje šest mjeseci pune (15.100 kuna) i šest mjeseci pola plaće (7550 kuna).

Nju će se, osim kao bivšu časnu sestru, pamtiti i po kreditima koji su umalo premašivali njezina ministarstka primanja. Krediti su se odnosili na luksuzni stan od 64 kvadrata vrijedan oko 1,4 milijuna kuna te njegovo uređenje od 225.000 kuna. Kao ministrica je imala plaću od 15.100 kuna, a na kredite joj je odlazilo oko 13.000 kuna. Ostalo je nepoznato kako je prije toga podmirivala kredite, ali zato je poznato da se tijekom kratkog mandata udala u Sheratonu za dugogodišnjeg partnera i dobrostojećeg poduzetnika Vladu Rožmana.

Od udaje nije radila izmjenu imovinske kartice jer zakonski za to još ima vremena. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 366
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.