Obavijesti

News

Komentari 37

Bez razloga bacio dječaka (6) s trećeg kata trgovačkog centra

Bez razloga bacio dječaka (6) s trećeg kata trgovačkog centra
3

Emmanuel Deshawn Aranda (24) ničim izazvan je bacio petogodišnjaka s balkona trećeg kata trgovačkog centra Mall of America u Bloomingtonu u Minnesoti

VIDEO

U petak je Emmanuel Aranda, prema svjedočanstvima očevidaca gurnuo ili bacio dječaka Landena Hoffmana (6) preko ograde balkona na trećem katu trgovačkog centra, javlja Daily Mail.

Dječak je pao s visine od oko deset metara. Svjedoci govore da je dječakova majka vrištala u napadu histerije nakon incidenta.

- Vrištala je 'Molite se svi, molite se! O moj Bože, moje dijete, netko ga je bacio preko ruba - prepričao je jedan očevidac.

Aranda je odmah nakon incidenta krenuo bježati, ali policija ga je uspjela uhvatiti i savladati. Opirao se uhićenju i odbijao policiji dati svoje ime. 

Hitne službe brzo su pohrlile u pomoć djetetu koje je ležalo u lokvi krvi. A nedugo zatim načelnik bloomingtonške policije Jeff Potts rekao je da je dijete s teškim ozljedama prevezeno do bolnice i tamo prima njegu.

Aranda je optužen za pokušaj ubojstva i trenutno je u pritvoru. Policija vjeruje da se radi o izoliranom incidentu, a prema dostupnim informacijama Aranda nije poznavao nikoga od dječakove obitelji.

Sudski zapisi pokazuju da Aranda ima povijest mentalnih problema i da mu je dvaput bio zabranjivan prilaz dotičnom centru. Prije 3 godine uhićen je zbog bacanja stvari sa jednog kata centra na drugi.

Par mjeseci kasnije je jednom prilikom porazbijao čaše na jednom od izložbenih stolova u centru, a drugi put je staklenom čašom prolaznika pogodio u glavu, a drugom u nogu slučajnu prolaznicu koja mu je odbila kupiti nešto na njegov zahtjev. Tog puta je prekršio i zabranu prilaza koja mu je branila da pristupa centru na godinu dana od prethodnog incidenta.

Landenova rođakinja April Hoffmann oglasila se na Instagramu.

- Čudovište od čovjeka bacilo ga je sa 3. kata u šoping centru, svake sekunde se bori da bi ostao s nama - objavila je.

U međuvremenu su prijatelji obitelji pokrenuli GoFundMe kampanju za Landena, kojega su opisali kao 'najslađeg i najdražeg 5-godišnjaka kojega možete upoznati'. Svrha kampanje je skupiti novac za sve potrebne buduće troškove operacije i rehabilitacije. Kampanja je u samo dva dana prikupila 336 tisuća dolara, što je premašilo početni cilj od 250 tisuća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava