Obavijesti

News

Komentari 37

Bez razloga bacio dječaka (6) s trećeg kata trgovačkog centra

Bez razloga bacio dječaka (6) s trećeg kata trgovačkog centra
3

Emmanuel Deshawn Aranda (24) ničim izazvan je bacio petogodišnjaka s balkona trećeg kata trgovačkog centra Mall of America u Bloomingtonu u Minnesoti

VIDEO

U petak je Emmanuel Aranda, prema svjedočanstvima očevidaca gurnuo ili bacio dječaka Landena Hoffmana (6) preko ograde balkona na trećem katu trgovačkog centra, javlja Daily Mail.

Dječak je pao s visine od oko deset metara. Svjedoci govore da je dječakova majka vrištala u napadu histerije nakon incidenta.

- Vrištala je 'Molite se svi, molite se! O moj Bože, moje dijete, netko ga je bacio preko ruba - prepričao je jedan očevidac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Aranda je odmah nakon incidenta krenuo bježati, ali policija ga je uspjela uhvatiti i savladati. Opirao se uhićenju i odbijao policiji dati svoje ime. 

Hitne službe brzo su pohrlile u pomoć djetetu koje je ležalo u lokvi krvi. A nedugo zatim načelnik bloomingtonške policije Jeff Potts rekao je da je dijete s teškim ozljedama prevezeno do bolnice i tamo prima njegu.

Aranda je optužen za pokušaj ubojstva i trenutno je u pritvoru. Policija vjeruje da se radi o izoliranom incidentu, a prema dostupnim informacijama Aranda nije poznavao nikoga od dječakove obitelji.

Sudski zapisi pokazuju da Aranda ima povijest mentalnih problema i da mu je dvaput bio zabranjivan prilaz dotičnom centru. Prije 3 godine uhićen je zbog bacanja stvari sa jednog kata centra na drugi.

Par mjeseci kasnije je jednom prilikom porazbijao čaše na jednom od izložbenih stolova u centru, a drugi put je staklenom čašom prolaznika pogodio u glavu, a drugom u nogu slučajnu prolaznicu koja mu je odbila kupiti nešto na njegov zahtjev. Tog puta je prekršio i zabranu prilaza koja mu je branila da pristupa centru na godinu dana od prethodnog incidenta.

Landenova rođakinja April Hoffmann oglasila se na Instagramu.

- Čudovište od čovjeka bacilo ga je sa 3. kata u šoping centru, svake sekunde se bori da bi ostao s nama - objavila je.

U međuvremenu su prijatelji obitelji pokrenuli GoFundMe kampanju za Landena, kojega su opisali kao 'najslađeg i najdražeg 5-godišnjaka kojega možete upoznati'. Svrha kampanje je skupiti novac za sve potrebne buduće troškove operacije i rehabilitacije. Kampanja je u samo dva dana prikupila 336 tisuća dolara, što je premašilo početni cilj od 250 tisuća.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a