Obavijesti

News

Sve za školu! Saznajte kako najbrže opremiti školarca

Sve za školu! Saznajte kako najbrže opremiti školarca
2

Zaboravite na gužve u knjižarama i čekanje u dugim redovima jer vam Mondo.hr i ove godine osigurava kupovinu školskih udžbenika na najjednostavniji i najbrži način.

Kupovina udžbenika u knjižari može potrajati satima, a često i danima dok ne prikupite sve naručene knjige. Na Mondo.hr kupovina udžbenika traje jednu minutu!

Trebate samo upisati naziv škole vašeg djeteta, razred koji će pohađati, a Mondo će vam izlistati sve udžbenike i radne bilježnice koje su mu potrebne prema službenom popisu škole, kao i sve omote koji odgovaraju izabranim udžbenicima. Ubacite ih u košaricu i kupnja je gotova. 

Besplatna dostava kada vi to želite

Sada samo trebate pričekati da vam udžbenici stignu na kućnu adresu i to besplatno u terminu koji sami odaberete pa bezbrižno možete otići na godišnji odmor i dostavu dogovoriti nakon povratka s odmora. Besplatna dostava vrijedi za narudžbe udžbenika za 300 kn ili više te kompleta, a inače se naplaćuje 19,90 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz knjige dobivate i poklone

Uz svaku kupovinu udžbenika za isti razred u iznosu od 400 kn ili više, na poklon dobivate geometrijski set i tehničku olovku.

Platite do 12 rata beskamatno

Bez obzira na potrošeni iznos, na Mondo.hr-u se udžbenici i sve ostalo mogu kupiti na četiri načina: direktnom uplatom, svim karticama jednokratno ili kreditnom karticom do 12 mjesečnih rata (American Express i Diners te MasterCard i Visa Zagrebačke banke) ili pouzećem uz 200 kn predujma.

Odaberite sve potrebno za školu

Nakon što ste riješili knjige, svoje slobodno vrijeme ne trebate trošiti u shopping centrima tražeći odjeću, obuću, torbu i ostalu opremu za školarce. Uz kupnju udžbenika ostvarujete i 10% popusta na kupovinu asortimana iz kategorije Škola koja sadrži sve potrebno za vaše školarce. 

Sve informacije saznajte online na Mondo.hr ili nazovite besplatni telefonski broj 0800 44 68.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke