News

Komentari 48

Bile su ekipa Velje Nevolje: U mobitelima Tijane Ajfon i Mimi Oro nađene fotke sakaćenja

Bile su ekipa Velje Nevolje: U mobitelima Tijane Ajfon i Mimi Oro nađene fotke sakaćenja

Na fotografijama se navodno nalaze nestali i brutalno ubijeni navijači Zdravko Radojević i Goran Veličković Goksi, kao i 'Pink Panter' Milan Ljepoja

Policija i Tužiteljstvo za organzirani kriminal uspjeli su, pored materijalnih tragova, doći i do ključnih dokaza protiv uhićenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja i njegove ekipe, prilikom vještačenja mobitela pripadnika ekipe, ali i njihovih suradnika.

Starlete Tijana Maksimović i Milica Živanović, poznatije kao Tijana Ajfon i Mimi Oro, privedene su u utorak u SBPOK, gdje su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti s klanom Belivuka. Na saslušanju jednoj od ove dvije starlete u mobitelu su navodno pronađene fotografije sakaćenja ljudi.

Mamile žrtve

- Policija je operativnim putem došla do saznanja da su one bile česti gosti u Humskoj. Kod jedne od njih u telefonu su pronađeni ključni dokazi protiv ovog klana. Navodno, na fotografijama se nalaze nestali i brutalno ubijeni navijači Zdravko Radojević i Goran Veličković Goksi, kao i 'Pink Panter' Milan Ljepoja. Djevojka se tereti i da je dio ekipe koja je prala novac zarađen za Belivuka i Miljkovića - kaže izvor iz istrage.

Starletama, prema priči izvora Kurira, imponira družiti s ovakom ekipom, tzv. žestokim momcima. 

- Navodno su dobivale novac od Belivuka, pa ih je on navukao da rade svašta za njega. Sumnja se da su prenosile drogu, ali i razne druge pošiljke i prale novac. Pretpostavlja se da su neke od njih namamljivale žrtve da dođu u vikendice, gdje bi ih Belivukova ekipa mučila. Pretpostavlja se da su one od žrtava izvlačile i važne informacije, a potom ih prenosile Belivuku - kaže izvor.

Tijana Ajfon bila zaručnica bliskog suradnika Velje Nevolje

Tužiteljstvo za organizirani kriminal zatražio je od suda da produži pritvor na 30 dana pripadnicima kriminalne grupe Belivuka, koji se terete za najteža kaznena djela. Tijana Ajfon bila je zaručena za Milovana Tadića Miksa, koji je uhićen zajedno s Belivukom 4. veljače. On je jedan od najbližih suradnika Velje Nevolje i bio mu je šef osiguranja. Tijana Ajfon je nastavila suradnju s Veljinim klanom i nakon što se razišla s Miksom.

Najčitaniji članci