News

Komentari 11

Bivšeg uvjerila da imaju sina, a zapravo nikada nije ni rodila...

John je zavolio malog Tylera kojeg je redovito viđao, a nakon što mu bivša pune dvije godine nije dopustila da ga vidi, policiji je 2017. prijavio njegov nestanak...

Shrvani Britanac John rekao je kako se nikad neće oporaviti nakon što je otkrio da dijete koje je jako volio s njim nije ni u kakvom rodu. Njegova mu je bivša djevojka Tracey Hardy rekla da je sin njezinog prijatelja zapravo njihov sin, a sve samo da bi joj John, koji ju je ostavio putem SMS poruke, plaćao alimentaciju.

John je zavolio malog Tylera kojeg je redovito viđao, a nakon što mu bivša pune dvije godine nije dopustila da ga vidi, policiji je 2017. prijavio njegov nestanak. Policija je u početku sumnjala da je dijete oteto ili ubijeno, a kasnije da John umišlja stvari jer je Tracey tvrdila kako nikad nije imala sina. 

No, nakon što su porazgovarali s Traceyinom starijom kćeri, otkrili su da je dječak kojeg je John zavolio kao sina zapravo sin obiteljskog prijatelja.

Kad je policija napokon složila mozaik, Hardy je priznala da je sve to učinila iz osvete jer ju je John ostavio preko SMS poruke u trenutku kad je mislila da je trudna, piše Daily Mail

Iako se kasnije pokazalo da nije, Tracey je nastavila lagati kako bi od svog bivšeg izmuzla novac. "Sina" je Johnu prvi put pokazala kad je dječak imao deset mjeseci, a nakon borbe za skrbništvo, prekinula je sve kontakte između malog Tylera i Johna.

Hardy su proglasili krivo za prevaru i ometanje rada suda i osudili na dvije godine zatvora. 

Najčitaniji članci