Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Bizaran slučaj u Srbiji: Iz nosa joj je curila moždana tekućina

Srbija: Milici (39) počela je curiti tekućina iz nosa kada se vratila s mora. Prvo je mislila da se prehladila, a liječnici su je godinama uvjeravali da je to zbog alergija

16 komentara

Milici Jovičić (39) iz Beograda iz nosa je curila tekućina. Najprije je mislila da ima alergiju. Nakon četiri godine liječnici su utvrdili da ima pukotinu u lubanji i da joj kroz nos curi tekućina iz mozga. Morala je na operaciju.

- Sve je počelo jedne godine kada sam se vratila s mora. Mislila sam da sam se prehladila. Nije mi prestajalo curiti iz nosa. Kada bih  se ujutro probudila, jastuk bi bio potpuno mokar. Kada sam shvatila da mi ta voda ne prestaje curiti, počela sam obilaziti liječnike - kaže Milica. Davali su mi razne lijekove protiv alergija.

- Mislili su i da je to od bubrega, vadili su mi briseve nosa koji su bili potpuno u redu. Onda sam 2013. dobila meningitis - kaže Milica. 

Sasvim slučajno 2014. godine je završila kod liječnika Bojana Pavlovića koji je posumnjao da joj izlazi tekućina iz mozga. Poslao ju je neurokirurgu. Endoskopski je pronašao mjesto u lubanji iz kojeg je curila tekućina. Uzeo je masno tkivo s njezinog trbuha i biološkim ljepilom "zalijepio" joj rupu u mozgu

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message