News

Komentari 18

Bizarna situacija u zagrebačkoj zračnoj luci: Izbacili 14 putnika s leta za Belgiju, ne zna se zašto

Bizarna situacija u zagrebačkoj zračnoj luci: Izbacili 14 putnika s leta za Belgiju, ne zna se zašto

Iz PU zagrebačke poslali su priopćenje u kojem navode kako su zaposlenici kompanije zamolili 14 putnika na letu za Bruxelles da napuste zrakoplov zbog, kako kažu, neispunjavanja trenutnih pravila kompanije

Neobična situacija dogodila se danas u Zračnoj luci Franjo Tuđman - putnici s jednog leta morali su napustiti zrakoplov, ali potpuno je nejasno zašto.

Iz PU zagrebačke poslali su priopćenje u kojem navode kako su zaposlenici kompanije zamolili 14 putnika na letu za Bruxelles da napuste zrakoplov zbog, kako kažu, neispunjavanja trenutnih pravila pružatelja usluga prijevoza. Nakon toga su svi putnici izašli iz zrakoplova na zahtjev zaposlenika kompanije radi dodatnih provjera.

Nakon obavljene provjere 156 putnika vratilo se u zrakoplov i nastavilo putovanje prema Bruxellesu, dok je 14 putnika ostalo u zračnoj luci nakon čega je pozvana policija koja je utvrdila kako nema potrebe za intervencijom, stoji u službenom priopćenju.

Međutim, na tom letu našla se i novinarka Jutarnjeg lista koja je opisala što se događalo u zrakoplovu.

Kaže kako je 14 putnika izbačeno s leta s obrazloženjem da se u zrakoplovu ''nalaze ilegalno''. Radi se o letu kompanije Ryanair.

- Situacija kakvu još nisam doživjela. Najprije su došli reći toj grupi putnika da su u zrakoplovu ilegalno, no nisu im dali nikakvo objašnjenje. Samo su im rekli da pokupe svoje stvari i da izađu. Krenuli su potom i kontrolirati broj sjedala i ukrcanih putnika Kada je to prošlo, obratio nam se kapetan. Rekao nam je da svi moramo napustiti zrakoplov i vratiti se na check-in radi "neke pogreške". Počelo je veliko negodovanje, putnici su psovali, svi smo uzeli svoje stvari i vratili se u aerodromsku zgradu - rekla je novinarka Jutarnjeg lista Zrinka Korljan.

Novinarka kaže kako su izbačeni putnici bili muškarci, a nakon obavljenih provjera ostatak putnika vratio se u zrakoplov.

Najčitaniji članci