Obavijesti

News

Komentari 23

Blokada prometnica u Zagrebu: Ovim cestama ne možete voziti

Blokada prometnica u Zagrebu: Ovim cestama ne možete voziti
1

DAN SVIH SVETIH: Pristup u zone zabrane i ograničenja prometa biti će omogućen samo vozilima ZET-a, TAXI vozilima, vozilima invalida i vozilima s posebnom dozvolom, sukladno postavljenoj regulaciji prometa

VIDEO

Od danas je na snazi privremena regulacija prometa u zonama glavnih gradskih groblja u Zagrebu. Pristup u zone zabrane i ograničenja prometa biti će omogućen samo vozilima ZET-a, TAXI vozilima, vozilima invalida i vozilima s posebnom dozvolom, sukladno postavljenoj regulaciji prometa.      

Na dan 1. 11. 2017. u svim ovim zonama biti će na snazi uobičajeni stroži režim ograničenja prometa.
 
Pristup u zone zabrane i ograničenja prometa biti će omogućen samo vozilima ZET-a, TAXI vozilima, vozilima invalida i vozilima s posebnom dozvolom, sukladno postavljenoj regulaciji prometa.

POGLEDAJTE VIDEO

Blokada zagrebačkih ulica od danas: Zbog nadolazećeg blagdana Svih svetih brojne ulice zatvorene za promet Reporterka: Maša Petranović

Posted by 24sata on Saturday, October 28, 2017

MIROGOJ

Od subote 28.10., do utorka 31. 10., i četvrtak 2.11. 2017. godine od 7.30 do 21 sat:
 
Uvodi se zabrana prometa motornim vozilima osim redovnih autobusnih linija ZET-a, taksi vozila i vozila s posebnom dozvolom Mirogojskom cestom od Remetske ceste do rotora i Alejom Hermana Bollea.

Također, od subote 28. 10. do srijede 1. 11. 2017., od 7.30 do 21 sat, uspostavit će se zabrana prometa u Ulici Kaptol.

U srijedu 1.11.2017., od 07.30 do 21 sat uvodi se jednosmjeran promet ulici Nova Ves, od Vrančićeve do Degenove, u smjeru prema jugu. Lijevo skretanje iz Ribnjaka u Degenovu biti će zabranjeno.

Zabrana prometa uspostaviti će se Bijeničkom od Srebrnjaka do Laščinske kbr.144, te Laščinskom, od Laščinskog Borovca do Bijeničke.

Jednosmjeran promet uvodi se u Bijeničkoj, od Aleje H.Bollea do Srebrnjaka (smjer sjever), kao i u ulici Srebrnjak od Bijeničke do kružnog toka na Petrovoj.

Desno skretanje iz kružnog toka kod Petrove u ulicu Srebrnjak biti će zabranjeno.

Zabranjuje se parkiranje na Bijeničkoj od Aleje H. Bollea do ul. Srebrnjak.

MIROŠEVAC

U subotu i nedjelju 28. i 29. 10. i u utorak 31.10.2017. godine od 7-20 sati uvodi se zabrana prometa u Aleji tišine osim za vozila ZET-a i autotaksi vozila.

U srijedu 1. 11. 2017., od 07.30 do 20.00 sati, uvest će se slijedeća ograničenja:

Zabrana prometa uvodi se u R. Kolaka od Ljubijske do Grižanske, u Grižanskoj, od ul. M. Deanovića do R. Kolaka, Novačkom od Potočke do ulice Pesteri, u Aleji tišine, Mirnoj ulici, Mramornom prilazu, u zoni raskrižja Oporovečka, R. Kolaka, Grižanska, te na raskrižjima svih ulica koje izlaze na Grižansku između Malekove i R. Kolaka, osim za vozila ZET-a, auto taksi vozila i vozila s posebnom dozvolom. 

MARKOVO POLJE

Od subote, 28. 10. u 07:00 do utorka, 31. 10. do 20:00 sati i u četvrtak, 2. 11. 2017. godine od 7 do 20 sati uvodi se jednosmjerni promet u Aleji Mira u smjeru istoka (od Zlatarske u smjeru Vugrovečke) za sva vozila osim ZET-a.

U srijedu 1. 11. 2017. od 6 do 20 sati uvodi se zabrana prometa Vugrovečkom od Varaždinske do groblja Markovo polje i u Aleji mira.

Pristup u zone zabrane i ograničenja prometa biti će omogućen samo vozilima ZET-a, TAXI, vozilima invalida i vozilima s posebnim dozvolama.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena
VELIKA VREMENSKA PROGNOZA

Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena

Povremeno će padati kiša, osobito od sredine dana kada će mjestimice biti i pljuskova, a ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi. Navečer će u gorju kiša prelaziti u susnježicu i snijeg, piše DHMZ...