Obavijesti

News

Komentari 3

Bogatu tatinu kćer oteli iz stana u papučama i ogrtaču

Bogatu tatinu kćer oteli iz stana u papučama i ogrtaču
1

Kći pokojnog uzbekistanskog predsjednika odvedena je u zatvor jer je navodno prekršila pravila kućnog pritvora. Prije dvije godine osuđena je na 10 godina zatvora zbog prevare i pranja novca

VIDEO

Gulnara Karimova osuđena je 2017. na 10 godina zatvora zbog prevare i pranja novca. Prošle godine kazna joj je preinačena u kućni pritvor. No sad je nekadašnja omiljena kćer nekadašnjeg uzbekistanskog predsjednika Islama Karimova koji je umro prije skoro tri godine silom odvedena iz svog stana. Nije se stigla ni preodjenuti. Naime, njezina kćer Iman objavila je na Instagramu fotografije na kojima se vide dvojica muškaraca kako odvlače iz stana ženu bade mantilu u i papučama.

Očeva ljubimica i članica svjetske elite

Tužitelji  su u izjavi naveli da je u sud u Tashkentu odlučio da Karimova mora odslužiti ostatak svoje kazne u zatvoru. Gulnara je, tvrde, koristila zabranjene metode komunikacije, odnosno internet, da je znala napuštati stan i da državi nije platila kompenzaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nekadašnja “princeza Uzbekistana” i starija kći uzbekistanskog predsjednika koji je na vlasti bio od 1990. pa do svoje smrti godinama se kretala u samom vrhu svjetske elite, bila je jedna od najbogatijih žena Azije, pa čak modna dizajnerica i okušala se i kao pod umjetničkim imenom Googoosha. Imala je i nekoliko zapaženih hitova.

Studij je završila na Harvardu, a očeva ljubimica bila je njegova ambasadorica pri UN-u, a zatim i u Španjolskoj.

63rd Cannes Film Festival 2010 - Chopard 150th Anniversary Party

Glamurozna tatina kći živjela je u luksuzu i privilegijama uzbekistanske elite - imala je svoj brend nakita, čak četiri tv kanala i tri radio postaje.

Lijepa, pametna i opasna

Bivši britanski ambasador Craig Murray opisao je jednom prilikom sljedećim riječima "Magistrica s Harvarda, bogatija od Paris Hilton, vlasnica nekoliko kompanija, vlasnica crnog pojasa u borilačkim vještinama, tečno govori četiri jezika, dizajnerica nakita, pjesnikinja i vlasnica hit singla. U jednom paketu dobijete baš sve!"

REUTERS/PIXSELL

Karimova je bila vrlo omražena među "običnim" pripadnicima vlastitog naroda. Doživljavali su je kao pohlepnu i nemilosrdnu, gladnu novca i slave koja je koristila svog oca kako bi uništavala tuđe poslove i sama se bogatila.

DPA/Pixsell

Golišave fotografije strašno su razljutile oca

No svu su je već vidjeli kao novu vladaricu Uzbekistana. No završila je u kućnom pritvoru početkom 2014. nakon javnog sukoba sa majkom i sestrom a i sukoba sa šefom očeve tajne službe koji je njezinom ocu rekao da njegova mezimica priprema puč. Na vidjelo su izašle i njezine golišave fotografije (na sebi je imala tek perje pauna), a potom su uslijedile optužbe za korupciju..

Gulnari nije bilo dozvoljeno da bude prisutna na sprovodu oca u rujnu 2016. Kružile su priče da je mrtva, da su je otrovali i tajno zakopali. Jedno vrijeme se pričalo da je drže u ludnici. No ona je od 2017. u zatvoru, odnosno kućnom pritvoru iz kojeg je nekadašnja glamurozna ljepotica sad nasilno odvedena bez da joj je dopušteno da se čak preodjene.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag