Obavijesti

News

Komentari 6

Boris Luketa sad sve razumije druge, ali još ne može govoriti

Boris Luketa sad sve razumije druge, ali još ne može govoriti
1

Luketa je u šibensku Opću bolnicu prevezen nakon oporavka od ozljeda pri pokušaju samoubojstva nakon počinjenih zločina,  tijekom opsade policije u Brodarici u noći 27. travnja

VIDEO

Boris Luketa (59), osumnjičen za trostruko ubojstvo i pokušaj ubojstva prije mjesec dana u Brodarici, prevezen je u srijedu u pratnji policije iz splitskoga KBC-a u šibensku Opću bolnicu te je trenutačno na Odjelu kirurgije, gdje ga čuva policija.

Luketa je u šibensku Opću bolnicu prevezen nakon oporavka od ozljeda pri pokušaju samoubojstva nakon počinjenih zločina,  tijekom opsade policije u Brodarici u noći 27. travnja.

Kako se neslužbeno doznaje, Luketa u komunikaciji s policijom i medicinskim osobljem sve razumije, ali ne može govoriti zbog ozljeda.

U šibenskoj policiji za ŠibenikIN potvrdili su da je Luketa prevezen u šibensku bolnicu s obzirom na to da mu je stanje bolje. I dalje ga čuvaju zbog okolnosti povezanih s teškim kaznenim djelom za koje ga sumnjiče. Policija ga još nije ispitala, a ne zna se kada će ni kako s njim komunicirati.

Boris Luketa (59) osumnjičen je za trostruko ubojstvo bračnog para Milke (70) i Hakije (74) Keranovića te Ivana Bajića (65) i za pokušaj ubojstva Kemala Keranovića (51) krajem travnja u Brodarici. Motiv je bio dug iz 2013. godine, kada je Kemal Keranović od njega, prema neslužbenim informacijama, posudio oko 400 tisuća eura.

"Nakon nesuglasica o načinu na koji će se dug vratiti i kojom dinamikom, koje su se provlačile posljednje dvije godine, osumnjičenik je iz vatrenog oružja ubio roditelje 51-godišnjaka i 65-godišnjaka", priopćila je krajem travnja šibenska policija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Stjepan (26) otišao na trening pa  misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'
JESTE LI GA VIDJELI?

Stjepan (26) otišao na trening pa misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. Visoke je oko 185 centimetara i sportske je građe