Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
56 komentara

‘Božić je, vratite na posao suspendirane radnike Škvera’

Antun Štivić kaže i kako će se, ako im Debeljak ne izađe u susret i ne dođe do razgovora, obratiti Europskoj komisiji i svjetskim sindikalnim asocijacijama

Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
56 komentara

Dopredsjednik Sindikata metalaca Hrvatske Antun Štivić poslao je otvoreno pismo predsjedniku Uprave Brodosplita Tomislavu Debeljaku. S obzirom na to da, kako kaže, Debeljak nije prihvatio niti jedan drugi oblik komunikacije.

- Očekujem od Vas u ovom predbožićnom vremenu da svih 250 suspendiranih radnika Brodosplita i članova sindikata vratite na posao, a da nakon toga sjednemo za stol i razgovaramo kao socijalni partneri. Siguran sam da će takva Vaša odluka pokazati svima u Hrvatskoj da su Vam na prvom mjestu radnici, a ne samo profit te da smo u svakom pogledu i država koja poštuje međunarodne standarde rada i pravnu stečevinu Europske unije - stoji u priopćenju.

Štivić kaže i kako će se, ako im Debeljak ne izađe u susret i ne dođe do razgovora, obratiti Europskoj komisiji i svjetskim sindikalnim asocijacijama.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message