Obavijesti

News

Komentari 377

'Brak nam je već dugo u krizi, ali nikad nisam udario suprugu'

'Brak nam je već dugo u krizi, ali nikad nisam udario suprugu'
1

Prijave koje su protiv mene podignute rezultat su uobičajenog rada po službenoj dužnosti i nisu sudski pravorijek i u tome smislu ih treba pošteno tumačiti, kaže Tomašević...

VIDEO

Župan Alojzije Tomašević, pet dana je izbjegavao novinare, trećeg dana od incidenta s njegovom suprugom obratio se priopćenjem u kojemu negira njene navode o tome da je na nju fizički nasrnuo. Smatra da je u cijelom slučaju izneseno puno neistina i da je sve izmanipulirano.

O svemu što se dogodilo kao i o onome što kani dalje učiniti priopćio je putem PR agencije koju je angažirao.

- Nažalost puno je dezinformacija u proteklih nekoliko dana putem medija plasirano u javnost. Puno laži i objeda koje su poprilično uznemirile moju obitelj, djecu, unučad, pa vjerujem i suprugu koja je, nažalost,inicirala i izjavila pregršt neistina. Žao mi je što nam je brak već dulje vrijeme u krizi i žao mi je što je supruga u jednom trenutku naše probleme odlučila rješavati putem medija iznoseći razne neistine. Mislim da je podlegla nekim manipulativnim nagovorima od strane političkih suparnika i izbornih gubitnika. Ono što ne mogu legalnim političkim putem neki pokušavaju najprizemnijom vrstom manipulacije i širenjem neistina.

Nisam osoba koja će osuđivati medije ali i tu je bilo puno nekorektnosti, a u jednom dijelu medija i zlonamjernosti, dezinformacije su nekritički objavljivane te tendenciozno komentirane. Nikada nisam udario svoju suprugu i nikada to ne bih učinio. Nažalost, naš brak je već dulje vrijeme u krizi i veoma mi je žao zbog toga, ali o tome ne želim govoriti u javnosti. Probleme koje supruga i ja imamo vjerujem da ćemo riješiti i unatoč svemu što se događalo ovih dana. Zato u početku nisam htio o tome ni na koji način istupati u javnosti nastojeći zaštiti dostojanstvo naše djece, pa i supruge.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mislim to i dalje činiti i najveća su mi potpora upravo djeca. Razumjeti ćete zašto onda ne želim komentirati navodne trudne ljubavnice i slične koještarije. Vrlo brzo će se pred nadležnim institucijama pokazati istina te se nadam da će je svi oni koji su se proteklih dana trudili prikazati me nasilnikom isto tako objaviti, ponavljam, istinu. Prijave koje su protiv mene podignute rezultat su uobičajenog rada po službenoj dužnosti i nisu sudski pravorijek i u tome smislu ih treba pošteno tumačiti, a ne iz njih zaključivati moju krivnju jer je nema.

Često se postavlja pitanje moje eventualne ostavke na mjesto župana. Budite uvjereni da je bilo što od onoga što se proteklih dana o meni pisalo istina već bi dao ostavku ne čekajući nikoga da je od mene traži. Dati ostavku bila bi svojevrsna potvrda krivnje, a krivnje u smislu koja mi se podmeće ne postoji. Odgovorno, savjesno i predano obnašam u drugom mandatu dužnost župana. Želim biti odgovoran i dalje i prema biračima i prema Hrvatskoj demokratskoj zajednici koja me kandidirala.  Želim se ispričati hrvatskoj javnosti na eventualnoj uznemirenosti zbog dezinformacija o meni kojima su bili podložni, te zahvaliti, posebno svojim žiteljima Požeško-slavonske županije, koji mi proteklih nekoliko dana daju potporu i snagu da ustrajem na istini, rekao je Alojzije Tomašević.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 377
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor