Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Brat Maja-Paole raznio se ručnom bombom u Slunju

Biološki brat BB Maja-Paole, Ivan Filipović (24), raznio se bombom oko 12 sati u kanjonu rijeke Slunjčice u Slunju. Navodno je bio depresivan

24sata
Foto: 24sata
21 komentara

Ivan Filipović (24), biološki brat Maja-Paole Sestrić, koja je prošle godine nastupala u "Big Brotheru", ubio se u petak oko 12 sati u u kanjonu rijeke Slunjčice u Slunju. Raznio se ručnom bombom. Filipović se rodio kao Ešef Čufurović, a s tri godine ga je udomila obitelj Požega. Navodno je godinama imao psihičkih problema, zbog čega je napustio i srednju školu u Slunju. Živio je vrlo skromno u teškim uvjetima, a novac je zarađivao radeći uglavnom građevinske poslove. Prema pisanju dnevnog lista, posljednjih je dana znao usamljen sjediti na nogostupu u centru Slunja i plakati, a sugrađani su ga obilazili u velikom luku. Maja nam je potvrdila samoubojstvo brata, no nije znala detalje.
- Nismo bili bliski, ali viđali smo se i čuli redovito. U šoku sam. Ne zna točno što se dogodilo, ne bih ulazila u detalje - rekla je uplakana Maja-Paola. Saznavši tragičnu vijest, bivša zvijezda "Big Brothera" napisala je na svom profilu na Facebooku: "Ponovno je u meni nastala bol koja je postala sve veća... sjetim te se i u mislima si mi. Voljet ću te zauvijek iako si sada daleko. Ostajes mi u srcu i u mislima :(".

VELIKA OBITELJ POČELA SE RASPADATI JOŠ 70-IH
Maja-Paola (20) ima četiri brata i šest sestara razasutih po Hrvatskoj i BiH. Majku Džemilu Ćufurović nikad nije vidjela, a ona navodno živi u Irskoj. S ocem Ahmetom se prvi put susrela lani na sudu, kad je nije ni pogledao. Razlog  susreta na karlovačkom sudu udomiteljica Maja-Paole Ljiljana Sestrić nije otkrila. Zbog nesuglasica između Džemile i Ahmeta Centar za socijalnu skrb djecu je oduzeo roditeljima. Privremeno su smješteni u Karlovcu. U novom domu našli su se Ibro, Ćanka, Rasim, Osman, Međida, Međid, Ešef i Emir. Kasnije su udomljavani u druge obitelji.

Možda vas zanima i ovo:
Message