Obavijesti

News

Komentari 1

Britanska policija ima 200 svjedoka napada na špijuna

Bivši dvostruki agent Sergej Skripal (66) i njegova kći Julia (33) od nedjelje su u bolnici u kritičnom stanju, nakon što su pronađeni onesviješteni na klupi u gradu Salisburyju na jugu Engleske

VIDEO

Britanska policija identificirala je više od 200 svjedoka i 240 dokaza u istrazi o napadu nervnim agensom na bivšeg ruskog špijuna i njegovu kći, objavila je u subotu ministrica unutarnjih poslova Amber Rudd.

Bivši dvostruki agent Sergej Skripal (66) i njegova kći Julia (33) od nedjelje su u bolnici u kritičnom stanju, nakon što su pronađeni onesviješteni na klupi u gradu Salisburyju na jugu Engleske.

"Dvije žrtve ostaju u bolnici, kritično su ali stabilno", rekla je Rudd novinarima nakon sastanka sigurnosnog kabineta Cobre.

Dodala je da je Nick Bailey, policajac kojem je pozlilo nakon dolaska na poprište napada, i dalje ozbiljno bolestan, ali je u stanju komunicirati s obitelji.

Rudd je rekla da je više od 250 protuterorističkih policajaca uključeno u istragu koja se vodi "brzo i profesionalno".

Brojni britanski mediji i političari nagađaju da je Rusija umiješana u napad na Skripala, ali Rudd je ponovila da je još prerano reći tko je odgovoran i da policija treba neko vrijeme da utvrdi sve činjenice.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.