Obavijesti

News

Komentari 326

Brkić: Briselski Zoka laže o pokušajima likvidacije Mosta

Brkić: Briselski Zoka laže o pokušajima likvidacije Mosta
1

Glavni tajnik HDZ-a kaže predsjednik SDP-a, govoreći "o pokušajima likvidacije" članova Mosta, zapravo pokušava skrenuti pozornost s pravih problema u SDP-u

VIDEO

Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a je u nedjelju napisao da premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović, govoreći "o pokušajima likvidacije" članova Mosta, zapravo pokušava skrenuti pozornost s pravih problema u SDP-u, a za takve izjave, koje su bez dokaza, svaki visoko pozicionirani državnik u jednoj uređenoj državi, kaže Brkić, bio bi automatski diskvalificiran u javnosti i u svojoj stranci. Brkić je na svojem Facebook profilu napisao da je Milanović, kojeg naziva i 'briselski Zoka', "jučer po tisućiti put, u nedostatku konstruktivnih poruka koje bi mogao uputiti hrvatskoj javnosti, ali i vlastitim partijašima, o tome na što su potrošili četiri godine mandata, opet ponavlja i širi laži".

- [ KOLIKA JE CIJENA FOTELJE BRISELSKOG ZOKE ]

BRISELSKI ZOKA jučer po tisućiti put u nedostatku konstruktivnih poruka koje bi mogao uputiti hrvatskoj javnosti, ali i vlastitim "partijašima", o tome na što su potrošili četiri godine mandata, opet ponavlja i širi LAŽI, s ciljem obmanjivanja i očitom idejom: "što više puta ponoviš laž, ona prije postaje istina".

Nažalost, dok se on igra, građani su postali taoci "mentalnog komuniste" koji je svojim neznanjem i nesposobnošću (možda svjesno i s namjerom) doveo Hrvatsku do gospodarskog i socijalnog ponora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Obrazlažući zašto ne želi pristati na prijedlog saborskih kolega iz MOST-a o reformskoj Vladi, "briselski branitelj" je u svom prizemnom i bahatom stilu izvrijeđao svoje političke oponente i nazvao ih lopovima i drugim pogrdnim imenima, aludirajući pri tome na članove HDZ-a. Na sreću, činjenice pobijaju LAŽI BRISELSKOG ZOKE, a činjenice su da na proteklim izborima i na listama HDZ-a, nije bilo osoba protiv kojih postoji pravomoćna optužnica, a o presudi da i ne govorimo.

Hrvatska demokratska zajednica s novim vodstvom na čelu kojeg je g.Tomislav Karamarko, sustavno zadnje 3,5 godine "čisti" u vlastitim redovima i čvrsto je zauzela politički stav da svatko protiv koga bi se tijekom mandata pojavila optužnica, mora odmah dati mandat na raspolaganje vodstvu Stranke.

Međutim BRISELSKI ZOKA bahato i licemjerno proziva druge, a upravo on i njegova svita dali su punu potporu pravomoćno osuđenim kandidatima i predstavnicima "njegove partije" i stranaka u lijevoj koaliciji koji su kao PRAVOMOĆNO OSUĐENI bili kandidati na lokalnim izborima i danas obnašaju svoju dužnost poput njihovih dužnosnika Vlahušića u Dubrovniku i Lucica u Gunji ili Lozića i Sabe koji su uz potporu SDP-a bili kandidati za načelnika Milne i gradonačelnika Vukovara. Ima tu još primjera kako BRISELSKI ZOKA doživljava "svoj obrazac demokracije".

Laži o samo njemu znanim "pokušajima likvidacije" članova MOST-a samo su loši pokušaji BRISELSKOG ZOKE kojima pokušava skrenuti pozornost s pravih problema u njegovoj Socijaldemokratskoj PARTIJI. O tome najbolje govore ČINJENICE, poput revizijskog nalaza o poslovanju DUUDI-a gdje su otkrivene osnovane sumnje i zlouporabe na štetu državnog proračuna RH. Da se javnost ne bi počela baviti tim stvarnim slučajevima kriminala, BRISELSKI ZOKA nervoznim i neartikuliranim glasom, galami i prstom upire u druge, koristeći također REPRESIVNI APARAT i pritisak na pravosuđe.

U uređenim državama, kada to izrekne visokopozicionirani politički dužnosnik bez dokaza, bio bi automatski "diskvalificiran", ne samo od strane javnosti, nego i u svojoj "partiji".

Tako se BRISELSKI ZOKA i dalje poigrava s državom i nacijom u MRAČNOM CRVENOM VILAJETU, ali hvala dragom Bogu, NEĆE JOŠ DUGO !!! - napisao je Brkić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 326
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS