Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

'Brojeve sam naslijedio od oca' Javio se dobitnik Eurojackpota

Igramo se cijeli život, užitak igre prenosimo na generacije koje dolaze pa će tako i naš dobitnik nastaviti s igrom. Za dobitak zna samo najuža obitelj, a  tako će i ostati, kaže dobitnik

12 komentara

Sretni dobitnik koji je listić u igri Eurojackpot uplatio na prodajnom mjestu HRVO foto-video studio i trgovina u Pregradi i pogodio svih pet brojeva iz velikog bubnja podigao je svoj dobitak od 576.890,39 kuna, objavila je Hrvatska lutrija.

Igrač kaže kako igra Loto 6/45, Sedmicu i Eurojackpot. Igra već desetak godina, ali u zadnje dvije tri godine je redovan.

- Kako igra, kako bira brojeve? Već dugo precrtava iste brojeve, a tu i tamo i doda još koju kolonu. Za Loto Sedam kombinaciju je naslijedio od oca, a dobitne brojeve za Eurojackpot nije vidio u kristalnoj kugli, ali ih je igrajući se sa suprugom "izvukao" iz kristalne zdjele. Igra izvlačenja brojeva donijela mu je ovaj vrijedan dobitak - kažu u Lutriji.  

- Igramo se cijeli život, užitak igre prenosimo na generacije koje dolaze pa će tako i naš dobitnik nastaviti s igrom. Za dobitak zna samo najuža obitelj, a  tako će i ostati - kaže sretni dobitnik.

No Lutriji je obećao da će kada dobije Jackpot na Sedmici, a to mu je najdraža igra, objaviti svoju fotografiju svima.

- A do tada, s ovim što je osvojio će uobičajeno, pokriti kredite, možda će otići na putovanje u inozemstvo i riješit će još neke njemu važne životne stvari. Mi mu od svega srca čestitamo - kažu u Lutriji. 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message