Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

'Brojeve sam naslijedio od oca' Javio se dobitnik Eurojackpota

Igramo se cijeli život, užitak igre prenosimo na generacije koje dolaze pa će tako i naš dobitnik nastaviti s igrom. Za dobitak zna samo najuža obitelj, a  tako će i ostati, kaže dobitnik

12 komentara

Sretni dobitnik koji je listić u igri Eurojackpot uplatio na prodajnom mjestu HRVO foto-video studio i trgovina u Pregradi i pogodio svih pet brojeva iz velikog bubnja podigao je svoj dobitak od 576.890,39 kuna, objavila je Hrvatska lutrija.

Igrač kaže kako igra Loto 6/45, Sedmicu i Eurojackpot. Igra već desetak godina, ali u zadnje dvije tri godine je redovan.

- Kako igra, kako bira brojeve? Već dugo precrtava iste brojeve, a tu i tamo i doda još koju kolonu. Za Loto Sedam kombinaciju je naslijedio od oca, a dobitne brojeve za Eurojackpot nije vidio u kristalnoj kugli, ali ih je igrajući se sa suprugom "izvukao" iz kristalne zdjele. Igra izvlačenja brojeva donijela mu je ovaj vrijedan dobitak - kažu u Lutriji.  

- Igramo se cijeli život, užitak igre prenosimo na generacije koje dolaze pa će tako i naš dobitnik nastaviti s igrom. Za dobitak zna samo najuža obitelj, a  tako će i ostati - kaže sretni dobitnik.

No Lutriji je obećao da će kada dobije Jackpot na Sedmici, a to mu je najdraža igra, objaviti svoju fotografiju svima.

- A do tada, s ovim što je osvojio će uobičajeno, pokriti kredite, možda će otići na putovanje u inozemstvo i riješit će još neke njemu važne životne stvari. Mi mu od svega srca čestitamo - kažu u Lutriji. 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message