Obavijesti

News

Komentari 23

Brutalno ubojstvo zgrozilo je Srbiju: Šipkom ubio majku (62) pa se vratio igrati videoigre

Brutalno ubojstvo zgrozilo je Srbiju: Šipkom ubio majku (62) pa se vratio igrati videoigre

Obdukcija je pokazala da je Miljan Davidović (25) više od 50 puta udario majku Stanojku (62) koja je podlegla teškim ozljedama. Navodno su ga nakon ubojstva našli kako igra videoigre

Miljan Davidović (25) iz Kovina u Srbiji šipkom je brutalno ubio majku Stanojku (62) u kotlovnici, a potom se vratio igrati igrice gdje ga je zatekla policija. Prema neslužbenim informacijama, policiji je odmah priznao gdje je majka. Uhićen je, a na policijskom saslušavanju se branio šutnjom.

- Rekao je da je prvo majku šamarao, pa je potom udario šipkom u glavu. On je nakon toga priveden. Ovo je baš strašno što se dogodilo. Miljan je inače bio odličan student, dok nije napustio fakultet, pametan. Zbog toga se pretpostavlja da je sve isplanirao - dodali su susjedi za Kurir.

Obudkcija je pokazala kako joj je sin zadao više od 50 udaraca, a žena je preminula od posljedica udaraca u glavu.

- Osumnjičeni je majku udarao rukama i nogama, a utvrđeno je i da ju je gazio po glavi dok žena nije izdahnula - rekao je izvor za Blic.

Za Miljana su rekli da je bio odličan student informatike, ali nakon što je napustio studij navodno je samo igrao igre i spavao. Noć prije ubojstva, Stanojka je zvala susjedu da prespava kod nje. Susjedu je Miljan izbacio iz kuće kada je došla i nije joj dao da tu prespava. Tu je noć ostala sama sa sinom, ispričali su susjedi. Kako kažu, Stanojka i Miljan u tu su kuću doselili prije otprilike dvije godine. 

- Susjeda se zabrinula, jer se nije čula sa njom. Onda je zvala Stanojkinu sestru koja ju je također pokušala dobiti, međutim nije uspjela. Tada je zvala policiju i tražila da s njima dođe do kuće u Kovinu - objasnili su susjedi.

Susjedi su komentirali i da njegova majka nije mogla prihvatiti da joj je sin psihički obolio. Službeno u institucijama nisu evidentirane prijave za nasilje u obitelji. No susjedi komentiraju da i majka nije mogla prihvatiti da joj se sin toliko psihički promijenio.

- Htjela ga je odvesti u crkvu, nije se mogla pomiriti s tim da je bolestan. U kući su prije tragedije živjeli on, Stanojka i njena sestra. On ih je tukao i maltretirao, a kada ju je oko Nove godine istukao, ne znam jesu li pobjegle ili ih je izbacio, ali od tada su živjele u Smederevu. Nesretna Stanojka je ipak dolazila u kuću u Kovinu tri puta tjedno da mu donese hranu, ali nije smjela ući u kuću. Hranu je ostavljala u vrećici ispred vrata i svaki put je tražila da netko bude s njom jer je bila u strahu za vlastiti život - rekla je susjeda koja je zvala policiju.

- Meni je alarm bio to što je on u jednom trenutku rekao da se želi s njom zbližiti i ponovno ostvariti kontakt. Stanojka je stalno govorila da se boji za svoj život. Kada se nije javljala, znala sam da je nešto loše - rekla je.

Miljana se tereti za teško ubojstvo te mu prijeti doživotni zatvor.