News

Komentari 35

Buktinja u Lučkom: U radionici je gorjelo sedam automobila. 'Sreća da nije zahvatilo i kuću'

Buktinja u Lučkom: U radionici je gorjelo sedam automobila. 'Sreća da nije zahvatilo i kuću'

U požaru u Lučkom nedaleko Zagreba izgorjela je autoradionica 44-godišnjaka . 'Sve sam napravio kao svaki dan, vjerojatno je došlo do kvara,' rekao nam je vlasnik. Dva su automobila potpuno uništena

Izgorjela je cijela radionica, sva oprema i tri auta. Ništa više od toga neće biti. Puka sreća je što se nije proširilo na kuću, rekao je vlasnik (44) automehaničarske radionice u Lučkom gdje je u noći na subotu buknuo požar. U plamenu je oštećeno ukupno sedam automobila.

Vlasnik kaže kako ne zna uzrok požara, samo može nagađati. U petak je prije 16 sati završio s poslom, a sve je uredno pogasio baš kao svaki dan.

- Nakon što sam pogasio sve u radionici u uredu sam završavao papire do 18 sati. Kasnije smo otišli spavati. Probudilo nas je tinjanje - kaže vlasnik.

Intervencija se odužila, a zadnji su vatrogasci otišli u subotu oko podneva. Vještake očekuje u ponedjeljak.

- Vatrogasci kažu kako je vjerojatno došlo do kvara na instalacijama - kaže vlasnik.

Zapovjednik JVP-a Zagreb, Siniša Jembrih rekao je kako su dva  auta sasvim izgorjela, jedan djelomično, a ostala četiri su oštećena. Očevid tek slijedi.

U intervenciji je sudjelovao ukupno devet vozila Vatrogasne postaje Novi Zagreb i DVD-a Blato s ukupno 23 vatrogasca. Intervencija je trajala nekoliko sati.

Iz zagrebačke policije potvrdili su kako je požar izbio oko dva sata u noći iz zasada neutvrđenih razloga u radionici 44-godišnjaka u kojoj su se nalazila tri automobila. Očevid će obaviti tijekom dana.

Najčitaniji članci