Obavijesti

News

Komentari 109

'On je sjedio na terasi kafića, a ovaj mu razbio stolac o glavu!'

'On je sjedio na terasi kafića, a ovaj mu razbio stolac o glavu!'
1

Dok je jedan muškarac sjedio u kafiću na Korzu, prišao mu je drugi. Oni su kratko razgovarali, a onda je jedan drugome razbio stolicu na glavi, ispričao nam je jedan od svjedoka

VIDEO

Uznemirujući događaj koji se jutros zbio između dvojice muškaraca u jednom od kafića na riječkom Korzu, žili kucavici grada, potresao je okupljene goste koji su se u tom trenu našli na terasi ugostiteljskog objekta.

- Čovjeku koji je sjedio na terasi jednog od kafića na Korzu prišao je muškarac. Kratko su razgovarali i nakon nekoliko sekundi čovjek koji je prišao muškarcu koji je sjedio počeo ga je udarati te mu na kraju razbio stolicu o glavu - prepričava divljački napad gost koji se u datom trenutku našao na poprištu sukoba.

U pomoć napadnutom muškarcu, kojemu je iz glave potekla krv, priskočili su prolaznici i konobari, dok se napadač odmah dao u bijeg.

Na mjesto događaja brzo je stigla ekipa Hitne pomoći, koja ga je ozlijeđenog nesretnika odvela u bolnicu.

- Pacijent je zadobio lakše ozljede, točnije porezotinu na glavi te je nakon saniranja reza pušten na kućnu njegu - doznajemo iz KBC-a Rijeka.

Razlozi napada još nisu poznati, no iz PU primorsko goranske potvrdili su kako je napadač priveden na kriminalističko istraživanje.

- Prema dosad utvrđenim informacijama u 10.40 na Korzu, ispred ugostiteljskog objekta došlo je do narušavanja javnoga reda i mira u kojem su sudjelovale dvije muške osobe, koje su se najprije verbalno, a potom i fizički obračunali. U svezi događaja priveden je  31-godišnji hrvatski državljanin te je u tijeku kriminalističko istraživanje s obzirom da ga se sumnjiči da je 36-godišnjeg muškarca udario metalnim predmetom te mu time zadao tjelesne ozljede. Ozlijeđeni muškarac prevezen je u KBC Rijeka gdje će mu se ustanoviti težina ozljeda - izjavili su iz PU Primorsko-goranske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa