News

Komentari 378

BMW-u je motor probio haubu i izletio 20-ak metara na livadu

BMW-u je motor probio haubu i izletio 20-ak metara na livadu

Oko automobila koji je odvezla vučna služba okupilo se dosta ljudi, u pozadini se čuo i plač. Troje ljudi poginulo je u BWM-u koji se prepolovio. Nesreća je bila blizu 'Tvrđe', centra osječkog noćnog života

U teškoj prometnoj nesreći u subotu oko pet ujutro u Osijeku poginulo je troje mladih ljudi, djevojku iz auta hitno su prevezli u KBC Osijek. Policija je objavila detalje nesreće. Auto je vozio 20-godišnjak, nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima na kolniku i autom je sletio s ceste i udario u drvo. Poginuo je na mjestu, zajedno s 24-godišnjakom i 25-godišnjom suputnicom.

Nesreću je preživjela 21-godišnja djevojka koja je hitno prebačena u KBC Osijek i teško je ozlijeđena. 

- Ona je trenutno stabilno i nije životno ugrožena. Sada je na respiratoru, prati se rad svih vitalnih funkcija, potpuno je zbrinuta i nadamo se dobrom ishodu - kazao je novinarima dežurni anesteziolog Klinike za anesteziologiju i intenzivno liječenje osječkog KBC-a Ivan Jurić.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Prema prvim informacijama, BWM se zabio u stablo u Ulici cara Hadrijana kod 'remize'. Mjesto sudara blizu je popularne 'Tvrđe', gdje se nalaze mnogi noćni klubovi i praktički je centar osječkog noćnog života.

VIDEO: 24sata na mjestu nesreće

Motor na jednoj strani, vrata i sjedala na drugoj...

Oko automobila koji je ujutro odvezla vučna služba okupilo se dosta ljudi, u pozadini se čuo i plač... Kako smo neslužbeno doznali, u automobilu je bilo četvero mladih, dva dečka i dvije djevojke. 

Osječani su se u subotu probudili uz temperature ispod nule pa je cesta vjerojatno bila zaleđena. Kad se to uzme u obzir, zajedno s BWM-om koji vjerojatno ima stražnji pogon i mladima za volanom, nažalost, ovo često bude posljedica.

Prizori s mjesta nesreće bili su užasni. Automobil je bio gotovo prepolovljen, a dijelovi su bili razbacani svuda po cesti i livadi. Motor je izletio kroz haubu i završio 20-ak metara dalje od mjesta udarca auta u stablo, na drugoj strani bila su vrata i dijelovi sjedala...

Tri osobe smrtno stradale u teškoj prometnoj nesreći u Osijeku Tri osobe smrtno stradale u teškoj prometnoj nesreći u Osijeku Tri osobe smrtno stradale u teškoj prometnoj nesreći u Osijeku Tri osobe smrtno stradale u teškoj prometnoj nesreći u Osijeku Tri osobe smrtno stradale u teškoj prometnoj nesreći u Osijeku

Najčitaniji članci