Obavijesti

News

Komentari 56

Četiri mladića sletjela s autom u more u Zadru, dvoje poginulo

Četiri mladića sletjela  s autom u more u Zadru, dvoje poginulo
9

U teškoj prometnoj nesreći smrtno su stradala dvojica mladih Zadrana dok se još dvojica nalaze u teškom stanju. Vozač je navodno projurio velikom brzinom i sletio u more...

VIDEO

Prava drama odvijala se u noći s ponedjeljka na utorak kraj zadarskog Gradskog mosta.

POGLEDAJTE VIDEO: Strašna nesreća u Zadru, četiri mladića sletjela su s autom u more

Tragedija u Zadru: Autom sletjeli u more, dvojica mladića poginula Reporterka: Rozeta Bogeljić

Objavljuje 24sata u Ponedjeljak, 4. svibnja 2020.

- U 23.18 sati dobili smo dojavu o slijetanju automobila u more. Na teren smo odmah uputili policiju, hitnu i vatrogasce - rekao nam je sinoć dežurni u zadarskoj policiji i dodao da su žurne službe i dalje na terenu te da ne mogu otkrivati više informacija.

Zadar: Automobilom sletjeli u more, poginula dvojica mladića

Kako nam javljaju čitatelji, u moru kod mosta bili su i ronioci i pomorska policija.

- Vidjeli smo curu koja plače, a hitna je dolazila čak dva puta - kaže nam čitateljica. Glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin također nam je potvrdila slijetanje automobila u more, ali nije mogla potvrditi ima li poginulih dok ne završi očevid.

Zadar: Automobilom sletjeli u more, poginula dvojica mladića

Kako neslužbeno doznajemo, u automobilu su se nalazile četiri osobe, a samo je jedna, prema informacijama do 1 sat ujutro, uspjela isplivati živa. Za preostala tri putnika se preko noći tragalo, a policija je u potragu uključila i ronioce.

Svi putnici su navodno mladići mlađi od 20 godina.

– Strka je. Bore se za život jednog, dok je drugi izgleda van životne opasnosti. U bolnicu su došli plavi, plavi. Sve su to mladi dečki, do 21. godine živote, javlja čitatelj Antene Zadar u 1.30.

Zadar: Automobilom sletjeli u more, poginula dvojica mladića

U teškoj prometnoj nesreći smrtno su stradala dvojica mladih Zadrana dok se još dvojica nalaze u teškom stanju, piše Zadarski.hr. Dodaju da je do nesreće došlo kada je vozač velikom brzinom izletio vozilom marke Audi A6 iz zavoja, prešao na parking, a potom projurio uz vez za brodove i umalo 'pomeo' i lokalne ribare.

Tu sam lovio ribu, gdje svaku večer lovimo, i samo su projurili pokraj mene, 300 na sat! Da se par sekundi prije nisam pomakao, pokupili bi i mene, rekao je za HRT jedan potreseni Zadranin koji je svjedočio čitavom događaju.

Iz PU zadarske poslali su izvanredno priopćenje o prometnoj nesreći:

Sinoć oko 23,15 u Zadru na Liburnskoj obali došlo je do prometne nesreće kada je 20-godišnji vozač upravljao vozilom marke Audi, zadarskih registarskih oznaka te dolaskom u blizinu ribarnice, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju na kolniku uslijed čega dolazi do zanošenja i rotacije automobila koji udara u rubnjak te se odbija i prednjim dijelom automobila udara u rasvjetni stup. Nakon toga vozilo nastavlja nekontroliranu vožnju i prednjim dijelom automobila udara u metalni vez te metalnu zaštitu obale i slijeće u more na dubinu od 8 metara.

Na mjestu događaja izašli su policijski službenici koji su obavili očevid kojim je rukovodio županijski državni odvjetnik te policijski službenici ronioci koji su iz mora izvukli automobil. U vremenu od 23,30 do 02,35 sati Liburnska obala bila zatvorena za sav promet.

Prilikom prometne nesreće u vozilu su se nalazile 4 muške osobe, 2 osobe u dobi od 20 i 17 godina su smrtno stradali, dok su 22-godišnjak i 17-godišnjak kolima HMP prevezeni u OB Zadar.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava