Obavijesti

News

Komentari 38

Četvero studenata utopilo se u Neretvi: Božić bez vas nije isti

Četvero studenata utopilo se u Neretvi: Božić bez vas nije isti
22

Domagoj Roso, Tena Vračević, Antonija Šarić i Vjekoslav Božanović, četvero je studenata koji su se prije godinu dana nakon prometne nesreće utopili u Neretvi

VIDEO

Domagoj Roso, Tena Vračević, Antonija Šarić i Vjekoslav Božanović, četvero je studenata koji su se prije godinu dana nakon prometne nesreće utopili u Neretvi vraćajući se iz Mostara, gdje su studirali, kući za blagdane.  

Prije godinu u Mostaru su obećali kako ih neće zaboraviti.

Na komemoraciji za nastradale studentice u punom Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru rektorica Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ljerka Ostojić rekla je kako sveučilište 'od svoga nastanka nije doživjelo tužniji skup'.

Davor Javorović/PIXSELL

Njihovi kolege, prijatelji i profesori nisu ih zaboravili, te će se u ponedjeljak na prvu godišnjicu ove tragedije u Mostaru održati svete mise.

- I nakon godinu dana riječi utjehe teško je naći. Vaš blagdanski put nije vas odveo zauvijek. Vraćate se kroz molitve, snove, sjećanja i uspomene. Naše misli i molitve ovih su dana posebno okrenute Domagoju, Antoniji, Vjekoslavu i Teni.

U povodu prve godišnjice tragične nesreće u kojoj je život izgubilo četvero mladih kolega našeg Sveučilišta, svete mise održat će se u Mostaru u ponedjeljak, 19. prosinca 2016. u Crkva sv. Ivana Apostola i Evanđelista u 18.00 sati, te u isto vrijeme u franjevačkoj crkvi sv. Petra i Pavla, priopćili su iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

- Božić bez vas nije više isti. Sjećanja i molitve još su tu. Ne prestaju - poručili su iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru. 

Domagoj Roso je bio iz Mrzovića kod Vinkovaca, Antonija Šarić i Vjekoslav Božanović su bili iz Donjeg Novog Sela kod Vinkovaca, a Tena Vračević je bila  iz Trnave kod Đakova.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"