Obavijesti

News

Komentari 65

Tragedija kod Trogira: Sletjeli s Mercedesom, poginula djevojka

Ovo je četvrta smrt u 48 sati na prometnicama u Splitsko-dalmatinskoj županiji. U četvrtak je, u razmaku od samo tri sata, na magistrali kod mjesta Živogošće poginulo dvoje ljudi

VIDEO

U slijetanju automobila s ceste na području Trogira, točnije kod mjesta Marina, 25-godišnja djevojka poginula je na mjestu nesreće. Automobil je s magistrale (D8) sletio oko 4.25 sati.

Do nesreće je došlo kada je automobil Mercedes splitskih oznaka u kojem je bilo četvero ljudi - dvije žene i dva muškarca, sletio s ceste. Za upravljačem je bio 29-godišnjak. On i još dvoje putnika, 25-godišnjakinja i 41-godišnjak, su lakše ozlijeđeni i pružena im je liječnička pomoć u splitskoj bolnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:18

Na mjestu događaja je obavljen očevid, kojim je rukovodilo Općinsko državno odvjetništvo.


Ovo je četvrta smrt u 48 sati na prometnicama u Splitsko-dalmatinskoj županiji. U četvrtak je, u razmaku od samo tri sata, na magistrali kod mjesta Živogošće poginulo dvoje ljudi. 

Prva prometna nesreća kod Živogošća dogodila se u 11.40 sati na D8 kada je 41-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio izvan kolnika, udario u zaštitnu metalnu ogradu i stablo te ispao iz vozila i smrtno stradao. Druga prometna nesreća kod Živogošća dogodila se u 14.30 sati, također na D8, kada je 50-godišnji mađarski motociklist zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad motociklom i udario u zaštitnu metalnu ogradu nakon čega je pao na travnatu površinu i pritom smrtno stradao.

Pokretanje videa...

00:14

U petak u večernjim satima u splitskoj bolnici preminuo je i muškarac koji je imao nesreću na magistrali kod mjesta Gradac. On je upravljao osobnim automobilom te se sudario s autobusom. Prvo mu je pružena pomoć u Domu zdravlja Makarska gdje mu je naglo pozlilo. Hitno je prebačen u bolnicu u Split gdje je preminuo. Okolnosti i uzroci ove nesreće se još utvrđuju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...
Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...