Obavijesti

News

Komentari 80

Crna noć na cestama: Troje mrtvih kod Osijeka i Čakovca

Crna noć na cestama: Troje mrtvih kod Osijeka i Čakovca
3

Kombi je kod Čakovca naletio na dvoje pješaka. Žena (27) je poginula na mjestu, a muškarac (31) je podlegao ozljedama u bolnici. U sudaru dva vozila nedaleko Osijeka poginuo je vozač (32)

VIDEO

Troje ljudi poginulo je u prometnim nesrećama na hrvatskim prometnicama u noći na subotu.

U Štefancu kod Čakovca oko 4 sata ujutro kombi je naletio na dvoje pješaka u blizini kafića B-2. Kako javlja Centar 112, u ovoj nesreći na mjestu je poginula žena (27), dok je muškarac (31) koji je bio kraj nje zadobio ozljede opasne po život. Prevezen je u bolnicu u Čakovcu, gdje je u 6.50 sati podlegao ozljedama, potvrdili su nam u čakovečkoj policiji.

Oboje su s područja Kotoribe. Doznaje se da vozač (52) kombija s područja Križevaca nije bio pod utjecajem alkohola. Cesta je do 8 sati bila zatvorena za promet te se vozilo obilazno.

Kobno pretjecanje kod Darde

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U teškoj prometnoj nesreći u Švajcarnici kod Darde sinoć je oko 23 sata poginuo vozač (32), a drugi vozač teško je ozlijeđen. Oba vozača kretali su se u istom smjeru, prema Baranji, kada je 32-godišnjak odlučio krenuti u pretjecanje vozila ispred sebe kojime je također upravljao 32-godišnjak. Djelomično ga je prošao, ali počeo se vraćati u svoju traku prije nego se uvjerio da je posve obišao vozilo pored sebe i svojim je zadnjim dijelom zakačio prednji dio drugog automobila.

Automobili su se zanijeli na cesti i izletjeli s prometnice. Kako je vozio većom brzinom kretanja prvi je vozač izletio s ceste, udario u ogradu kuće u ulici i potom u drvo koje se nalazilo pored. Upravo taj udarac koštao ga je života te je na mjestu preminuo. I drugi vozač je izletio s ceste i udario u ogradu kuće, ali se ubrzo zaustavio. On je zadobio teške ozljede i prevezli su ga u osječki Klinički bolnici centar. Cesta je zatvorena za promet, a ubrzo je obavljen i očevid. 

Pijani izazvali sudare

Tijekom petka na području Koprivničko-križevačke županije dvoje alkoholiziranih izazvali su prometne nesreće u kojima su ozlijeđeni. Prvu je izazvao biciklist u Virju oko 10.30 sati kad je nesmotreno izašao na cestu i udario u osobni automobil. On je pri padu teško ozlijeđen, a imao je 1,19 promila alkohola. Vozač osobnog automobila je sletio vozilom van ceste na đurđevačkom području i lakše je ozlijeđen. No, on je napuhao respektabilnih 3,05 promila i to u poslijepodnevnim satima. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS