Obavijesti

News

Croatia Winter Music Festival u Zagrebu za najbolji doček

Croatia Winter Music Festival u Zagrebu za najbolji doček
3

Zagreb će tjedan dana, od 31.12. do 6.1. živjeti u ritmu elektronske glazbe

Croatia Winter Music Festival dolazi u Zagreb! Prvo izdanje EDM glazbenog festivala učinit će Zagreb europskom metropolom elektronske plesne glazbe u tjednu od 31. prosinca 2016. do 6. siječnja 2017. Festival koji će se održati u zagrebačkoj Areni koncipiran je kao događanje koje traje od 0 do 24, odnosno posjetiteljima nudi kombinaciju dnevnih i večernjih događanja koja će obogatiti turističku ponudu grada tijekom novogodišnjih blagdana. Program Festivala starta u subotu, 31. prosinca, spektakularnim Zagreb 360° New Year's Eve partyjem u zagrebačkoj Areni. Svi ljubitelji vrhunske svjetske plesne glazbe u 2017. će ući uz Armina van Buurena i još nekoliko poznatih DJ imena te nenadmašnu produkciju. Headliner večeri Armin van Buuren već 15-ak godina suvereno vlada trance glazbenom scenom i neprekidno je u TOP 5 na listi DJ Maga. Jedini je DJ na svijetu koji je titulu najboljeg osvajao četiri godine za redom. Trenutno je 4. svjetski DJ prema glasovima čitatelja DJ Maga, a ove godine obilježava i 15-godišnjicu svoje super uspješne radio emisije A State of Trance koja se emitira na više od 100 radio stanica u 84 zemlje i tjedno ima više od 37 milijuna slušatelja. Posljednjih godina Armin redovito nastupa na ULTRA Europe festivalu i na festivalima na paškom Zrću, a u svim izjavama za hrvatske medije i sam često ističe koliko voli doći u Hrvatsku. Zato je Novu godinu odlučio dočekati u Zagrebu u kojem će prvi put nastupiti na impresivnoj pozornici pred tisućama fanova iz Hrvatske i cijelog svijeta. Prvi veliki zagrebački nastup zaslužio je i poseban DJ set zbog kojeg će posjetitelji Arene zauvijek pamtiti ulazak u 2017. godinu!

Nizozemsku novogodišnju DJ ekipu uz van Buurena čine i poseban gost Sander van Doorn, MOTi, Julian Jordan i David Gravell, a na stageu u Areni pridružit će im se i Juicy M, mlada ukrajinska DJ zvijezda koja zadnjih godina osvaja svjetske pozornice kombinacijom electro i progressive house ritmova. Van Doorn je već deset godina konstanta na EDM sceni, a prepoznatljiv je po svojim progressive / electro / techno ritmovima i autorskoj glazbi, što mu je osiguralo stalnu prisutnost na TOP 100 listi DJ Maga. Popularnost je stekao remiksevima poznatih trance hitova, ali i suradnjom s poznatim pop / rock izvođačima poput benda Arctic Monkeys. U bogatoj karijeri ispunjenoj nebrojenim nastupima na festivalima i događanjima širom svijeta, surađivao je i s Robbijem Williamsom i Pet Shop Boysima te s kolegom i sunarodnjakom Martinom Garrixom. MOTi, producent i electro house DJ, poznat je po čestim glazbenim suradnjama s kolegama među kojima su i mega popularni Tiësto, Major Lazer i Martin Garrix. Julian Jordan je 21-godišnjak koji zajedno s Martinom Garrixom (s kojim je dijelio i školske klupe) predvodi novi val nizozemskih EDM DJa, a glazbom se počeo baviti s 15 godina. Prepoznatljiv je po svom specifičnom stilu koji ne podliježe trenutnim trendovima pa ga je MTV proglasio DJem od kojeg se u godinama koje dolaze mogu očekivati velike stvari. David Gravell je trance DJ i producent čiju su kvalitetu već na početku karijere prepoznali kolege kao što su Armin van Buuren, Hardwell i W &W, a surađivao je i s Dash Berlinom. Kao nova zvijezda na trance sceni nastupio je na A State Of Trance festivalima u Australiji i Europi, a Hrvatsku je posjetio prilikom nastupa na ULTRA Europe festivalu.

Idućih šest dana ugostit će redom programe Replay, Heart, Laundry, Enter Zagreb party presents Wrong Crowd, Tylt i Giraffe Warehouse, a Zagrepčani i njihovi gosti imat će prilike uživo vidjeti nastupe Thomasa Newsona, Kure, Sick Individualsa, Felixa Jaehna i mnogih drugih DJ zvijezda.

U ponedjeljak i utorak, 2. i 3. siječnja Arena će biti centralno mjesto za sve gejmere. Zagreb Gaming Arena donijet će turnire u igrama League of legends, Overwatch i FIFA, a poseban doživljaj bit će turnir u igri Hearthstone jer u Zagreb stižu neki od najboljih svjetskih igrača.

Karte za Croatia Winter Music Festival koji ne smijete propustiti u prodaji su putem Ticketshopa i prodajne mreže partnera, koja uključuje Ticket Media i Atlas prodajna mjesta. Cijene za Zagreb 360° New Year's Eve se kreću od 100,00 kn za 3. kat dvorane do 2.000,00 kn za VVIP zonu, odnosno restoran. Upiti za VIP i VVIP karte mogu se slati na vip@ultraeurope.com Cijene za ostale dane kreću se od 50,00 kn do 380,00 kn (VIP). Cijene po kategorijama i danima mogu se pronaći na www.croatiawintermusicfestival.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici