News

Komentari 13

Crveni križ počeo dijeliti lopate i grijalice stanovnicima Banovine

Crveni križ počeo dijeliti lopate i grijalice stanovnicima Banovine

Osigurano je 400 lopata koje su namijenjene korisnicima kontejnerskih naselja dok su grijalice namijenjene stradalima koji nemaju riješen sustav grijanja, neovisno u kojem stambenom obliku žive

Hrvatski Crveni križ počeo je ovih dana s podjelom 200 grijalica i 400 lopata za čišćenje snijega na potresom stradalom području, izvijestio je HCK na službenim stranicama.

HCK s društvima Crvenoga križa Sisak, Glina, Petrinja i Hrvatska Kostajnica provodi pripreme za zimu na potresom pogođenom području pa je tako ovih dana u tijeku podjela grijalica i lopata za čišćenje snijega.

Osigurano je 400 lopata koje su namijenjene korisnicima kontejnerskih naselja dok su grijalice namijenjene stradalima koji nemaju riješen sustav grijanja, neovisno u kojem stambenom obliku žive, izvijestili su iz HCK-a. Trenutno u podjeli 200 grijalica.

U predblagdansko vrijeme HCK će osigurati i podjelu božićnih drvaca zajedno s božićnim nakitom, a za djecu su pripremljeni i božićni pokloni. Te aktivnosti su dio programa pružanja podrške stradalom stanovništvu koje Hrvatski Crveni križ, zajedno sa svojim društvima, provodi već godinu dana, objavljeno je na njihovim službenim stranicama.

Najčitaniji članci