Obavijesti

News

Komentari 70

Curica (12) će u emisiji otkriti tko je otac njezinog djeteta?!

Curica (12) će u emisiji otkriti tko je otac njezinog djeteta?!
1

Televizijski kanal Inter TV emitira reality show u kojemu 12-godišnja majka treba uživo otkriti tko je otac njezina djeteta. Javnost vjeruje da je silovana i proziva njezinu majku

VIDEO

Ukrajinski reality show izazvao je šok i zgražanje gledatelja nakon što je u emisiji gostovala 12-godišnja majka koja je uživo na televiziji trebala saznati tko je otac njezinog djeteta. Ona je tvrdila da je otac njezine kćeri stare 5 tjedana, 18-godišnji susjed no DNK testiranje pokazalo je da on nije otac pa se sada sumnja na Tanyinog očuha te dva brata.

Djevojčica je kazala da je silovana te da je počinitelj član njezine obitelji no nije otkrila o kome je riječ. Show je nastavio istraživati ovu obiteljsku situaciju te je napravio DNK analizu njezina očuha Ivana Ermina, 15-godišnjeg brata Volodya i 17-godišnjeg polubrata Viktora. Sva trojica tvrdili su kako nisu imali odnos s djevojčicom.

Epizoda u kojoj bi trebalo biti otkriveno tko je otac djeteta uskoro bi se trebala emitirati. 

- Ničega se ne bojim. Ne bih došao ovdje da imam što skrivati. Spreman sam na DNK test kako bih dokazao da nisam otac djeteta. Ne želim da ljudi na cesti upiru prstom u mene i moju ženu. Nisam imao odnose s Tanyom, ne mogu to ni pomisliti - izjavio je očuh djevojčice. 

Javnost bijesna na majku: 'Platili su ti da razvlačiš dijete po medijima'

Njezina majka, Anna Luchishin (31), ima šestero djece. Javnost ju žestoko kritizira jer dopušta da se intima njezine malodobne kćeri tako javno razvlači po medijima te ju proziva da je primila novac kako bi sudjelovala u emisiji. Na malim ekranima vidljivo je kako potiče kći da odgovara na vrlo neugodna pitanja voditelja iako djevojčica to očito ne želi. Policija razmatra slučaj i provodi istragu no emisija za sad ide dalje. 

'Treba rasvijetliti situaciju'

Voditelj Andrey Danilevich s Inter TV-a tvrdi kako on jednostavno želi otkriti istinu. 

- Djevojčica je u svakom slučaju žrtva manipulacije i nečije neodgovornosti. Važno je rasvijetliti ovu situaciju kako bi se prestalo špekulirati - rekao je. 

Pravobraniteljica za djecu Valeria Lutkovskaya optužila je emisiju da krši djetetova ljudska prava te pozvala mjerodavne da poduzmu sankcije prema televizijskoj kući Inter TV, piše Metro.  
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Plenković na Pantovčak donio 78 potpisa i dobio mandat; Svoj potpis mu je dala i Vučemilović
IZBORI 2024.

Plenković na Pantovčak donio 78 potpisa i dobio mandat; Svoj potpis mu je dala i Vučemilović

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!
SVE ZBOG POTPISA

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!

Jurčević se usprotivio  koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Predsjedništvo bi trebalo predložiti tu sankciju Časnom sudu stranke koje će donijeti zadnju odluku
Novi detalji istrage o nestaloj Danki (2): Otac osumnjičenog Dejana zna gdje je njeno tijelo?
FOKUS ISTRAŽITELJA

Novi detalji istrage o nestaloj Danki (2): Otac osumnjičenog Dejana zna gdje je njeno tijelo?

Djevojčica (2) je nestala 26. ožujka u Srbiji. Smatraju da je ubijena. Uhitili su počinitelje. No analiza tragova zasad ne ide u prilog istražiteljima