News

Komentari 4

Curica vezala za krevet i ubila aktivista za prava životinja

Curica vezala za krevet i ubila aktivista za prava životinja

Alberta Chernoffa, 59-godišnjeg aktivista za prava životinja, policija je pronašla vezanog za krevet i mrtvog. Za njegovo se ubojstvo policiji predala 14-godišnja djevojčica...

Američka policija je uhitila i za ubojstvo 59-godišnjeg muškarca iz Philadelphije optužila 14-godišnju djevojčicu. No, krenimo iz početka. 

Naime, policija je objavila da se 5. studenog odazvala na dojavu o muškarcu koji se nalazi u nevolji, piše CNN. Policajci su ušli u kuću te pronašli muškarca vezanog za krevet. Imao je ogromnu ozljedu na glavi te masnice na prsima. Kasnije se ispostavilo da se radi o Albertu Chernoffu, poznatom aktivistu za prava životinja, a policija ga je proglasila mrtvim na licu mjesta. 

Susjedi su pak vidjeli da je kuću prije dolaska policije napustila 'mlada ženska osoba', što su potvrdile i snimke s nadzornih kamera u kući. Nakon što su snimke javno objavljene, u jednu od policijskih stanica u Philadelphiji došla je 14-godišnja djevojčica u društvu majke i dva odvjetnika i priznala ubojstvo. 

Djevojčica je uhićena 8. studenog, a prvo saslušanje bit će održano 27. studenog. 

Glasnogovornica philadelphijskog Okružnog tužitelja, Jane Roh, izjavila je da nadležne institucije još nisu odlučile hoće li 14-godišnjakinju zakonski goniti kao maloljetnicu ili kao odraslu osobu. 

Djevojčica se trenutno nalazi u pritvoru za maloljetnike, potvrdio je jedan od njenih odvjetnika koji je rekao da se radi o djevojčici s mnogo problema te kako 'postoji razlog zbog kojeg policija ne otkriva mnogo'. 

Kada su ga pitali je li 14-godišnjakinja zapravo bila žrtva, on je rekao da se 'ne bi tako izrazio', ali i kako 59-godišnjak nije bio 'sasvim nevin'. 

Od Alberta Chernoffa su se na društvenim mrežama oprostile brojne udruge za zaštitu životinja s kojima je surađivao. 

Najčitaniji članci