Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Curicu (14) držali u kavezu za pse: Tijelo joj se deformiralo...

SAD: Djevojčica je preminula u listopadu prošle godine, a tijelo je policija pronašla u prosincu, zakopano u dvorištu obiteljske kuće, nakon što je netko prijavio da je nije dugo vidio. Uz nju, bilo je i tijelo starijeg brata

Foto: Ured šerifa/Privatni album
34 komentara

Tijelo Mary Crocker (14) prošle su godine u saveznoj državi Georgiji pronašli zakopano u dvorištu obiteljske kuće uz tijelo njezina starijeg brata Elwyna koji je nestao prije dvije godine, kad mu je bilo 14. 

Policija za smrt i zlostavljanje djece sumnjiči oca Elwyna Crockera koji nikad nije prijavio nestanak djece, njegovu suprugu Candice Crocker, njezinog brata Marka i majku Kim Wright te majčinog dečka Anthonyja Pratera.

Foto: Ured šerifa/Privatni album

Djevojčicu nagurali u kavez za pse

Počelo im je suđenje, a detektiv koji je radio na slučaju na saslušanju je rekao kako je Mary prije smrti boravila u kavezu za pse, smještenom u kuhinji.

Tijelo joj se grčilo kako bi se prilagodila malom kavezu zbog čega su joj zglobovi bili natečeni.

Svih pet optuženih zlostavljalo je djevojčicu. Tukli su je, izgladnjivali ili davali joj smrdljivu hranu. Djevojčica je preminula u listopadu prošle godine, a tijelo je policija pronašla u prosincu nakon što su susjedi prijavili da je dugo nisu vidjeli.

Foto: Ured šerifa/Privatni album Mary Crocker

Istraga je pokazala da je i dječak Elwyn bio zlostavljan, ali za njegovu smrt još nitko nije optužen. Kad su pronašli trupla, policija je u kući zatekla i treće dijete, 11-godišnjaka s cerebralnom paralizom kojeg su smjestili u udomiteljsku obitelj.

- Radim ovaj posao 41 godinu, ali skoro sam se rasplakao. Prizor je bio toliko strašan. Ne mogu razumjeti kako netko može to učiniti svojoj djeci - rekao je šerif okruga Jimmy McDuffie kada je vidio tijela.

Foto: Ured šerifa/Privatni album Elwyn Crocker

Zakazale socijalne službe?

Djevojčica je pohađala školu tijekom godine kad je nestala, a njezinog su brata ispisali iz škole 2014. godine. Vjeruje se kako je bilo puno prijava za zlostavljanje Socijalnoj službi te je čak policija rekla da im je obitelj poznata, a 2012. i 2013. su zbog zlostavljanja morali ići i na edukaciju u Socijalnu službu. 

Foto: Ured šerifa/Privatni album Otac Elwyn Crocker (50)

Susjedi i kolege iz škole također su svjedočili kako su djeca stalno trpjela batine. 

Foto: Ured šerifa/Privatni album Maćeha Candice Crocker (33)

Foto: Ured šerifa/Privatni album Njezin brat Mark Wright

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message