Obavijesti

News

Komentari 34

Da Zdravko Marić nije ministar, ne bi sada o njemu nitko pričao

Da Zdravko Marić nije ministar, ne bi sada o njemu nitko pričao
1

Anto Nobilo koji u slučaju Agrokor zastupa Pirušku Canjuga najavio je Zdravka Marića kao krunskog svjedoka, a Visković kaže da, iako Marića u svemu tome ne vidi, svatko ima pravo na svoju strategiju

VIDEO

Ne vidim Marića kao važnog svjedoka, bio je u sektoru kojim je upravljao Crnjac, ali naša je obrana da ono što se događalo i što je inkriminirano u ovom trenutku nije bila ingerencija Crnjca pa što bi onda Marić imao s tim? Ne nalazim tu naročitosti, tužiteljstvo već sada zna što je bilo čiji sektor. Nije mi jasno što je ona radila jučer, i to na više razina, u sudnici. On ima legitimno pravo na svoju strategiju, ali - da nije ministar, tog se čovjeka ne bi nitko sjetio u ovoj priči. Ako je on bitan, ima ih još 150 bitnih, kazao je Ljubo Pavasović Visković, odvjetnik  bivšeg Agrokorova direktora za financije Ivana Crnjca gostujući na N1.

Anto Nobilo koji u slučaju Agrokor zastupa Pirušku Canjuga najavio je Zdravka Marića kao krunskog svjedoka, a Visković kaže da, iako Marića u svemu tome ne vidi, svatko ima pravo na svoju strategiju.

- Gurate me sad u zonu politike, ali Marića u javnosti u ovoj priči ne bi bilo da nije ministar. Međutim, svatko ima pravo na svoju strategiju obrane i ne želim komentirati kolege, uvjeren sam da iz njegove pozicije to ima smisla, ali iz moje - to je već druga priča - kazao je Visković.

Otkrio je da o svom potencijalnom krunskom svjedoku nema ideju te da ima ne bi je podijelio. Ne slaže se s Nobilom u tome da je riječ o debaklu Tužiteljstva kada je sudac odbio zahtjev za istražnim zatvorom njihovim klijentima.

- Trijumf, debakl, poraz ... to su sve riječi kojima se pravosuđe i mediji olako razmeću. Ne vidim debakl, imate jednu stranu u postupku i drugu stranu u postupku, sud je odlučio da zahtjev jedne sada nije osnovan, nije se dogodilo ništa osim toga. Ići će nekakva istraga, neko suđenje, tek za nekoliko godina mi ćemo moći govoriti eventualno o pobjedi ili porazu - kazao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'
TODORIĆ NA BLOGU

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'

Ivica Todorić na blogu tvrdi da je Knighthead kupovao obveznice i nakon 9. travnja, a da je na sastanku u travnju odbijena Sber banka, jer se čekalo da Knighthead kupi potrebnu količinu obveznica

NOVA OBJAVA NA BLOGU

Ivica Todorić: Koga zastupa Dolički, Agrokor i Knighthead?

Todorić piše kako pod pritiskom javnosti Dolički brani svoj ugovor i svoj roll up, "zanemarujući činjenicu da se, kao i njegov poslodavac Ramljak, nalazi u neviđenom konfliktu interesa"
DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića
traži ga policija

DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića

Sukladno Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije, DORH je izdao europski uhidbeni nalog protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina, priopćili su