Obavijesti

Promo sadržaj

Daniel Delale novo pojačanje Radija 101

Daniel Delale novo pojačanje Radija 101
3

Daniel će, kako saznajemo, svakog radnog dana voditi šezdeset minutnu emisiju na ovoj kultnoj radio postaji

Poznati televizijski urednik i voditelj, Daniel Delale, od 10. kolovoza novo je pojačanje Radija 101. Daniel će, kako saznajemo, svakog radnog dana voditi šezdeset minutnu emisiju na ovoj kultnoj radio postaji. Emisija neće biti showbiz karaktera već svojevrsni presjek društvene scene iz svih sfera društva.
"Svi vjerojatno očekuju showbiz, no u dogovoru s čelnim ljudima 101-ce malo ćemo biti ozbiljniji. Iskreno to mi odgovara, jer sam se i sam želio malo poslovno uozbiljiti. Showbiz kao sektor se dosta promijenio, a iskreno prestao mi je biti izazov. Pojavom društvenih mreža dovoljno je uzeti nekome sliku s Instagrama ili Facebooka i imaš sadržaj" - kaže Daniel.

Emisija  će se emitirati od ponedjeljka do petka u terminu od 11 do 12, a sam Delale najavljuje da će biti jako uzbudljivo.
"Pozitivna trema je već tu. Čeka me jako puno novih znanja i alata no ne bojim se toga. Sadržajno ćemo pratiti sve što se događa u društvu i obraditi na svoj način. Istraživat ćemo, otvarati neke teme, pratiti aktualnosti, komentirati sa slušateljima i protagonistima određenih priča, uvijek ćemo saslušati obje strane i pokušati biti što objektivniji. Posebno se veselim zabavnim rubrikama, biranju najgore izjave tjedna i društvenim eksperimentima. Emisija će biti onakva kako nam je u društvu, nekad bolje nekad lošije. Ne volim uljepšavati stvarnost pa će i show biti preslika društva u kojem živimo."


Najavljuje kako će se baviti i kulturom te da mu nije ni u kojem slučaju cilj raditi radijski Red Carpet.
"Na Red Carpet ću valjda uvijek asocirati ljude, bio je to jako skup i gledan projekt no na 101-ci ne idem u tom pravcu. Emisiju će diktirati isključivo događaji i ljudi. Jako se veselim toj radijskoj formi koja me je oduvijek privlačila. Sloboda prilikom kreiranja sadržaja mi uistinu jako puno znači, a na 101-ci ću to imati. Kako nisam radijski čovjek računam na pomoć kolega dok ne uhvatim pravi kurs. Kulturom ćemo se dosta baviti posebno kazalištem, filmom, serijama. Ugostit ću sve dive glumišta, nove glumce, redatelje."

Navodi kako će svi sektori novinarstva biti zastupljeni, a emisija će se osim putem radio prijamnika moći pratiti i u video obliku.
"Otvorit ćemo sve kanale, osim studijskih kamera emitirat ćemo se u video obliku i preko instagrama te Facebooka tako da će se emisija moći i gledati. Sva sreća pa nije jako rano ujutro, jer nisam jutarnji tip, a i dižem se na knap pa ne bi bio lijep kadar gledati voditelja raščupanog i pospanog" - našalio se Delale.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.