Obavijesti

News

Komentari 25

Daruvarka osvojila 2.5 milijuna kuna na lutriji: 'Provjeravala sam brojeve nebrojeno puta'

Daruvarka osvojila 2.5 milijuna kuna na lutriji: 'Provjeravala sam brojeve nebrojeno puta'

Nakon što sam shvatila da su u pitanju moji brojevi, nastupila je nevjerica, a potom sam brojeve provjeravala još nekoliko puta. Iako vidite da su to baš ti, vaši brojevi, i dalje ne vjerujete, rekla je sretna dobitnica

Osim po geotermalnim izvorima, vinima i vinskim manifestacijama, Daruvar je poznat i zbog činjenice da se prošlog mjeseca upisao na kartu sretnih gradova. Tome je pridonio dobitak 6+1 u iznosu od 2.528.209,68 kn po kojeg je jučer stigla sretna dobitnica, stoji u priopćenju Hrvatske Lutrije.

'Uvijek igram iste brojeve', rekla je igračica koja je na prodajnom mjestu Lutrije u Daruvaru uplatila pretplatu na četiri kola Lota 7 i odigrala tri kombinacije.

Kao i mnogi dobitnici želi ostati anonimna, ali kaže kako svi bližnji znaju za dobitak: 'Ne mislim da ću svojim ponašanjem otkriti kako sam upravo ja osvojila ovaj veliki iznos, no tu vijest sam podijelila sa svima koji su mi bliski.'

Osim što ima svoje sretne brojeve, kaže kako uvijek igra na istom prodajnom mjestu, rijetko gleda izvlačenje, a brojeve provjerava na internetu. Upravo tako bilo je i ovog puta: 'Brojeve sam provjerila na internetskim stranicama i to ne jedanput. Nakon što sam shvatila da su u pitanju moji brojevi, nastupila je nevjerica, a potom sam brojeve provjeravala još nekoliko puta. Iako vidite da su to baš ti, vaši brojevi, i dalje ne vjerujete' - rekla je kroz osmijeh igračica.

- Kaže kako će joj ovaj dobitak osigurati sigurniju budućnost, no planove što sve s njim, će tek napraviti. Ponekad sam vjerovala u mogućnost osvajanja dobitka i ostvarilo se, stoga je poruka svima - čuda su moguća - rekla je Daruvarka.

Istog dana dobitak je podigao i igrač koji je također osvojio dobitak 6+1 vrijedan 526.190,23 kuna, a u subotnjem izvlačenju Lota 7 osvojena su čak tri dobitka 6+1 vrijedna po 177.686,57 kn.

Sretni listići odigrani su u Varaždinu, Kastvu i putem interneta.