Obavijesti

News

Komentari 102

Davor Filipović ima Mercedes od 337.000 kuna, ušteđeno 1,5 mil. kuna. I živi u stanu roditelja...

Davor Filipović ima Mercedes od 337.000 kuna, ušteđeno 1,5 mil. kuna. I živi u stanu roditelja...

Filipović ima i stan na Trešnjevci od skoro 73 kvadrata, ali u njemu ne živi nego ga iznajmljuje preko Sabora političkom tajniku HDZ-a Anti Sanaderu za cijenu koja je upola niža od one na tržištu. I supruga je štedljiva...

VIDEO

Objavljena je kartica novog  HDZ-ov ministar gospodarstva Davor Filipovića. Iz nje je jasno da će zarađivati znatno manje nego je postao ministar i kada je s plaćom profesora Ekonomskog fakulteta, naknadama za nadzorni odbor Ine, Hrvatskih šuma i zagrebačkom zastupničkom naknadom mjesečno primao preko 31.000 kuna. Sada mu je plaća 17.918 kuna. 

Ali Filipović je uspio uštedjeti 1,5 milijuna kuna, a supruga još skoro pola milijuna kuna. Nema nikakve kredite obveze, a kako i supruga radi na Ekonomskom fakultetu za plaću od skoro 15.000 kuna, očito se ne moraju brinuti da će im standard naglo pasti. 

Filipović je vlasnik stana od skoro 73 četvorna metra kojeg je procijenio na 1,67 milijuna kuna. Kako je mlad čovjek uspio kupiti taj stan bez kredita? Navodi: novcem roditelja. U stanu kojem je vlasnik, on inače uopće ne živi, nego ga iznajmljuje preko Sabora političkom tajniku HDZ-a Anti Sanaderu. Filipović je objavio koliko od toga mjesečno zaradi. Tek 2500 kuna iako je za takav stan na istoj lokaciji mogao dobiti i dvostruko više. 

Filipović je inače prijavljen na drugoj adresi, u stanu od 83 kvadrata koji glasi na njegova oca, te tamo živi sa suprugom i malodobnim djetetom. Filipović u svom vlasništvu ima i dva garažno parkirna mjesta. 

Ministar privatno vozi Mercedes E 200 D iz 2019. godine, koji je prava luksuzna limuzina, a trenutačnu vrijednost automobila je procijenio na 337.000 kuna.

Filipoviću je Vlada dala i odobrenje da i dalje može predavati na Ekonomskom fakultetu, a za to će primati simboličnu naknadu od 250 kuna mjesečno. Još 444 kune godišnje zaradi od kapitala, jednako kao i supruga. Supruga godišnje još uprihodi i 7700 kuna od drugog dohotka. 

Svaki od supružnika Filipović ima 63 dionice HT-a, a supruga i jednu od Atlantic grupe. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca