Obavijesti

News

Komentari 2

Dečko s cigarom koji sramoti Kolindu-tko je 'nestašni' Luka?

Dečko s cigarom koji sramoti Kolindu-tko je 'nestašni' Luka?
1

U novom broju najčitanijeg političkog tjednika otkrivamo tko je Luka Đurić, osoba koja je na mjesto glasnogovornika predsjednice došla bez poslovnog iskustva

VIDEO

S obzirom na to da je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović objavila kako je prehlađena i da taj dan prekida sve aktivnosti, možda će glasnogovornik Luka Đurić objaviti datum parlamentarnih izbora - rečenica je koja je prošlog ponedjeljka kružila društvenim mrežama i iz koje se jasno da iščitati da su građani poziciju predsjedničina glasnogovornika izdigli, doduše u šali, iznad same predsjednice.

Luka Đurić nije bio nimalo atraktivan medijima, ni po dobrom ni po lošem, dok nije priredio neugodan incident.

Naime, Đurić je bez okolišanja nervoznim glasom, prekinuo intervju koji je predsjednica Grabar Kitarović davala Ivani Petrović s Nove TV. Razgovor je tekao nesmetano dok je Kolinda Grabar Kitarović mogla govoriti o temi za koju je jako zainteresirana, “uspravnici Jadran - Baltik”, no čim je razgovor izašao izvan koordinata koje je Luka Đurić smatrao poželjnim, nervoznim ga je glasom prekinuo.

Luka Đurić upada u riječ Kolindi Grabar Kitarović i prekida razgovor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Daj, Ivana, mislim, stvarno moram prekinuti jer smo se dogovorili da će ovo biti intervju Jadran - Baltik i skrenula si na Mađarsku, a sada si završila na Srbiji..."

Kolinda Grabar Kitarović tada zbunjeno kaže:

"Iskreno o ovome... Da, naravno", a potom Đurić, obraćajući se predsjednici na ‘ti’ govori:

"Nemoj se miješati, znam što će pustiti u živom razgovoru."

Tu se razgovor prekida. Kamera se isključuje.

Zbog ovakva ponašanja odnosno odnosa prema predsjednici, jedan dio HDZ-ovaca, stranke koja je Kolindu Grabar Kitarović dovela na tu visoku poziciju, smatra da Đurić mora ekspresno odstupiti s tog položaja zato što je instituciju predsjednika (predsjednice) javno osramotio.

Priča se kako on zna docirati novinare, pa čak i samu Kolindu Grabar Kitarović, kratko je komentirao izvor iz HDZ-a. 

S druge strane jedan bivši visoki dužnosnik uvjeren je da je Đurić postupio u dogovoru s predsjednicom jer se tako nešto ne bi usudio nitko napraviti, pa čak ni svojedobni PR mag Ratko Maček Jadranki Kosor ili Ivi Sanaderu.

U novom broju najčitanijeg političkog tjednika otkrivamo tko je Luka Đurić, glasnogovornik Kolinde Grabar Kitarović, osoba koja je na to mjesto došla bez poslovnog iskustva, te pozadinu spornog gafa kada je Đuriđ naprasno prekinuo intervju s predsjednicom i je li to bio gaf ili možda ipak "igra Luke i Kolinde".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.