News

Komentari 0

Detalji nesreće: Vozač (84) izgubio nadzor nad traktorom, poginula je 74-godišnjakinja...

Detalji nesreće: Vozač (84) izgubio nadzor nad traktorom, poginula je 74-godišnjakinja...

Bez valjane vozačke dozvole, 84-godišnji vozač je u 18,20 sati u Šemovcima upravljao neregistriranim i neosiguranim traktorom Zetor za koji je bio priključeni traktorski priključak...

Zbog sumnje u izazivanje prometne nesreće u utorak u Šemovcima, koprivničko-križevačka policija će protiv 84-godišnjaka podnijeti kaznenu prijavu.

Iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke priopćili su i detalje jučerašnje nesreće u Šemovcima gdje je, u prevrtanju traktora koji je vozio 84-godišnjak, poginula 78-godišnja žena, a on je teško ozlijeđen.

Bez valjane vozačke dozvole, 84-godišnji vozač je u 18,20 sati u Šemovcima upravljao neregistriranim i neosiguranim traktorom Zetor za koji je bio priključeni traktorski priključak (malčer) i kretao se makadamskim kolnikom u smjeru Ulice Stjepana Radića.

- Zbog neprilagođene brzine i karakteristika ceste, kotači traktora zahvatili su lijevu kosu uzvisinu nakon čega se traktor prevrnuo. Na mjestu nesreće smrtno je stradala 78-godišnja putnica dok je vozač zadobio teške tjelesne ozljede - izvijestili su iz policije.

Protiv 84-godišnjaka bit će podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.