News

Komentari 27

Detalji tragedije u BiH: 'Dječaka je tražilo cijelo selo. Četrdeset minuta su ga oživljavali...'

Detalji tragedije u BiH: 'Dječaka je tražilo cijelo selo. Četrdeset minuta su ga oživljavali...'

Djeca su se, valjda, igrala i trčkarala, a u jednom trenutku je njegova majka počela vikati da ga nema. Svi smo ga počeli tražiti, nema kuta gdje nismo zavirili, rekla je radnica restorana

Završen je očevid u mjestu Blagaju kod Mostara gdje se u 17 sati dogodila tragedija kada se trogodišnji dječak utopio u rijeci Buni, piše Avaz.

Kako navode, dječaka nije nitko vidio kada je upao u rijeko, a to je potvrdila i tužiteljica. Tragedija se dogodila u blizini ugostiteljskog objekta u kojem je dječak bio s majkom, bratom i sestrom.

- Cijeli dan smo imali veliku gužvu i baš tada objekt je bio skoro prazan, a mi smo se svi raštrkali da ga raspremimo i očistimo. Djeca su se, valjda, igrala i trčkarala, a u jednom trenutku je njegova majka počela vikati da ga nema. Svi smo ga počeli tražiti, nema kuta gdje nismo zavirili, alarmirali susjede, prolaznike, ali nitko ga nije vidio - dodala je radnica restorana.

- Više i ne znam što je sve bilo, znam da se cijeli Blagaj digao na noge kako bi ga tražio. Jedan susjed je ronio, stigli su momci s kajacima - dodao je.

Dječaka su našli jedan kilometar nizvodno od mjesta Blagaj.

- Četrdeset minuta su ga oživljavali - rekla je za Avaz kroz suze mještanka.

Policija je pregledala i video snimke, ali nisu dobili odgovor kako je dijete završilo u rijeci. Zbog silnog šoka, obitelji je pozlilo pa je reagirala i hitna pomoć.