Obavijesti

News

Komentari 2

Diler s Brača u zatvoru, našli mu čak 900 grama amfetamina

Diler s Brača u zatvoru, našli mu čak 900 grama amfetamina
1

Policija je izvijestila da je 33-godišnji osumnjičeni diler uhićen nakon pretrage stana u petak. Kod njega je tada pronađeno 901,13 grama amfetamina i nešto više do grama heroina

VIDEO

Preko 900 grama amfetamina policija je zaplijenila od 33-godišnjaka s Brača koji je uz kaznenu prijavu završio u pritvoru.

Policija je izvijestila da je 33-godišnji osumnjičeni diler uhićen nakon pretrage stana u petak. Kod njega je tada pronađeno 901,13 grama amfetamina i nešto više do grama heroina.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju doveden je pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je Općinskom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava, kažu u policiji.

Splitska policija izvijestila je i o uhićenju 42-godišnkaka kod kojega je osim droge pronađena veća količina streljiva i cigareta, a tijekom kriminalističkog istraživanja otkrili su i da je prethodno provalio i opljačkao jednu trgovinu.

Osumnjičeni je uhićen nakon što mu je u stanu na području Splita pronađeno 4,8 grama kokaina, četiri digitalne vage za precizno mjerenje, 75 komada različitog streljiva i veća količinu cigareta.

U policiji dodaju i da je kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da je 42-godišnjak 5. veljače provalio u trgovinu u ulici Domovinskog rata u Splitu odakle je otuđio oko dvije tisuće kuna i veću količinu cigareta, koja je pronađena u pretrazi njegova doma.

Kazneno je prijavljen zbog kaznenog teške krađe te zlouporabe droga i posjedovanja oružja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca