Obavijesti

News

Komentari 124

Bio je napušen? Divljak s Aleje Bologne zabijao se 'u sve živo'

Bio je napušen? Divljak s Aleje Bologne zabijao se 'u sve živo'
1

Vozač Opel Astre u ponedjeljak je na Aleji Bologne skrivio nekoliko prometnih te pokušao pobjeći. U njegovom pohodu teško je stradao vozač Seata, ima po život opasne ozljede glave i trbušne šupljine

VIDEO

Vozač Opel Astre BiH tablica E.H. (25) vozio je pod utjecajem opijata kada je u ponedjeljak 15-ak minuta prije podneva vozio iz smjera Vrapča prema Črnomercu i to čak tri kilometra u suprotnom smjeru. Skrivio je dvije prometne nesreće, ozlijedio dvoje ljudi i dao se u bijeg. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Umjesto da stane i pričeka policiju, lakše ozlijeđeni 25-godišnjak bježao je s mjesta nesreće više od kilometra do ulice Dubravica. Zahvaljujući građanima, brzo je uhvaćen. Njegova Opel Astra se nakon sudara zapalila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema prvim informacijama, E.H. je priznao da je "pušio marihuanu", a prošao je alkotest, piše Jutarnji list. 

Izazvao nesreće u Gajnicama pa bježao, lovili su ga i vozači
Izazvao nesreće u Gajnicama pa bježao,  lovili su ga i vozači

Dvoje unesrećenih prevezeno je u KBC Sestre milosrdnice. Jedan od njih ima teške ozljede glave i trbušne šupljine. 

- Pacijent ima krvarenje u mozgu što je zasad neoperabilno. No hitno je operiran zbog krvarenja u trbušnoj šupljini gdje su mu stradale krvne žile oko crijeva. Operacije je uspjela, a pacijent je inače na respiratoru i pokušavamo ga stabilizirati - rekli su doktori za Jutarnji. 

Doletio mu dio auta u glavu 

Drugi pacijent, vozač Ubera, lakše je ozlijeđen, a u bolnici je zadržan zbog vrtoglavice. On je u sudaru bio kolateralna žrtva jer mu je kroz prozor doletio dio automobila koji su sudjelovali u sudaru i pogodio ga u glavu. 

Krivac za nesreću je prevezen u KB Sveti Duh u pratnji policije, a kako je izjavio da je konzumirao marihuanu, podvrgnut je toksikološkom testiranju. Smješten je na intenzivnu skrb jer se sumnjalo na ozljedu trbuha, a ima istegnuće mišića vrata, nagnječenje trbuha i ramena te razderane šake i potkoljenice. 

'Bio je to jeziv prizor' 

-  Astra je vozeći se u suprotnom smjeru do nas dojurila, po mojoj slobodnoj procjeni, barem sa 150 km/h i zabila se u auto koji se uključio na Aleju i koji je doletio u moj bočni dio. I onda imam što vidjeti. Ja zarobljen u autu jer me pogodilo neko crijevo u glavu, a dečko iz Astre izlazi van i doslovno trči kao zec prema Podsusedu. Vozač iz Seata nije mogao izići van nego tek uz pomoć djelatnika Hitne. Bio je to jeziv prizor. Nastala je panika. Osjetiš nemoć u jednom trenutku - kazao je vozač Ubera za Jutarnji. 

Vozač Opel Astre će biti priveden u policijsku postaju na obradu. Kazneno će odgovarati za izazivanje prometne nesreće s teškim ozljedama te zbog bijega s mjesta nesreće, a u prilog mu neće ići ni niz pritom učinjenih prometnih prekršaja. 

Prekršio sve što se moglo prekršiti 

Iz PU zagrebačke objavili su detalje prometnih nesreća koje je 25-godišnjak skrivio u ponedjeljak. 

U Ilici pred brojem 351 nije prilagio brzinu voženje prometu te naletio na Seat Alteu zagrebačkih registracija. Nakon naleta je napustio mjesto događaja. 

Preko pune crte polukružno se okrenuo i nastavio voziti u smjeru zapada. No, nije se uvjerio može li to napraviti sigurno, pa je prilikom manevra prednjim desnim kotačem udario u rubni kamen, sletio s kolnika na nogostup i naletio na Daciu Sandero zagrebačkih registracija koju je 65-godišnjak zbog kvara zaustavio na nogostupu. 

Napustio je i ovo mjesto događaja i nastavio Ilicom u smjeru zapada. Na Aleji Bologne naišao je na kolonu pa je prešao u traku za suprotni smjer i počeo preticati kolonu. Preko neisprekidane bijele crte. 

Tako je naletio i na Seat Alteu zagrebačkih registracija koja ga je pokušala izbjeći skretanjem udesno. Od naleta je odbačena unazad, udarila u rubni kamen, okrenula se na krov i udarila u VW u kojem je bila majka s djetetom i koji je bio zaustavljen u koloni na semaforu. 

Vozač Opel Astre ni ovoga puta nije stao, već je ponovno napustio mjesto nesreće. Opet je udario u rubni kamen, otpao mu je kotač, auto se prevrnuo na lijevi bok i zaustavio se. Nakon toga je izašao iz automobila i počeo bježati s mjesta nesreće po željezničkoj pruzi, a zaustavili su ga građani. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a