Obavijesti

News

Komentari 0

Tragedija u Engleskoj: Troje djece umrlo nakon što su pali u ledeno jezero, jedno je kritično

Tragedija u Engleskoj: Troje djece umrlo nakon što su pali u ledeno jezero, jedno je kritično
3

Tri dječaka od osam, deset i jedanaest godina preminula su unatoč naporima liječnika, a četvrti dječak od šest godina bori se za život. Za preostalih dvoje se i dalje traga, ali vlasi strahuju da nisu više živa

VIDEO

Nakon što su u nedjelju izvukli četvero djece iz ledenog jezera u Engleskoj nedaleko Birminghama, troje ih je preminulo u bolnici. Tri dječaka od osam, deset i jedanaest godina preminula su unatoč naporima liječnika, a četvrti dječak od šest godina bori se za život, potvrdila je policija. Za dvoje djece i dalje traje potraga iako su vlasti nažalost potvrdile kako strahuju da nisu više živa, piše Daily Mail.

Obližnja osnovna škola Svetog Ante objavila je da je danas zatvorena i pozvala ljude da mole za one koji su pogođeni. Policijski ronioci specijalisti su kasno jučer viđeni kako ulaze u vodu pod svjetlošću baklji.

Dvoje djece, za koje kažu da imaju manje od 12 godina, igralo se na ledu kada je ispod njih pukao. Njihovi prijatelji potrčali su na jezero i pokušali im pomoći, ali su i sami upali u hladnu vodu, ispričali su svjedoci.

Podsjetimo, Engleska policija i službe za spašavanje nastavljaju potragu za još dvoje djece nakon što su u nedjelju navečer izvukli četvero iz zaleđenog jezera nedaleko Birminghama. Djeca su propala kroz led dok su se igrala na jezeru, a četvero spašenih iz vode su izvukli sa zastojem srca. Hitno su prevezeni u bolnicu gdje su stavljani na aparate za održavanje živote, ali prema najnovijim informacijama troje je preminulo. Preostalih dvoje tražili su cijelu noć, a vlasti strahuju kako više nisu živi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Babbs Mill Park incident

- Kada su policajci prvi put stigli na lice mjesta, ušli su u jezero, zajedno s kolegama iz vatrogasaca i hitne pomoći. Bio je to zajednički napor svih nas  kako bi ih pokušali spasiti - rekao je načelnik policije Richard Harris za Mirror.

Babbs Mill Park incident

Potraga se nastavlja specijaliziranom opremom, ali zbog niskih temperatura male su šanse za preživljavanje. Temperature su u nedjelju padale i do -10C. U Birminghamu je povremeno padao i snijeg, a temperature će nastaviti padati dok se regija priprema za ledene uvjete.

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a