News

Komentari 49

Dvoje maturanata iz prevrnutog traktora mora na operaciju: 'Djeca su krvava i natučena...'

Dvoje maturanata iz prevrnutog traktora mora na operaciju: 'Djeca su krvava i natučena...'

To su jaki zavoji do uvale, Hitna je zbrinula djecu i voze ih za Pulu. Bit će dobro. Jako mi je žao djece, rekla nam je majka maturanata koji su bili u automobilu iza traktora

Prikolica puna maturanata prevrnula se kod Labina.

Fotografije je objavio Istarski.hr.

Radi se o maturantima Srednje škole Mate Blažina iz Labina. Krenuli su na proslavu u Prtlog na dva kamiona i dva traktora.

Na cesti za Dugu Luku jedan od traktora koji je vukao prikolicu se prevrnuo. 

- To su jaki zavoji do uvale, djeca su krvava i natučena, Hitna ih je zbrinula i voze ih za Pulu. Bit će dobro - rekla nam je majka maturanata koji su bili u automobilu iza traktora.

- Žao mi je jako djece - dodala je.

Na mjesto nesreće poslali su pet timova Hitne pomoći.

Svi ozlijeđeni maturanti zbrinuti su.

Ravnateljica pulske bolnice Irena Hrstić novinarima je rekla da troje ozlijeđenih ostaje u bolnici, kao i da se sada procjenjuje što će biti s ostalima. Oni će, kazala je, vjerojatno na kućnu njegu.

Prikolica puna maturanata prevrnula se kod Labina

Dvoje od njih troje će trebati na operaciju, jedan zbog loma ekstremiteta. Stabilno su i nisu u životnoj opasnosti. Niti jedno dijete nema ozljede glave.

U bolnicu je zaprimljeno ukupno 14 učenika.

Prikolica puna maturanata prevrnula se kod Labina

- Traktor s prikolicom na kojoj su se nalazili maturanti koji slave Norijadu prevrnuo se u petak oko 10.40 sati na cesti Labin - Prtlog potvrdio je Hini načelnik županijskog Stožera civilne zaštite Dino Kozlevac.