Obavijesti

News

Komentari 42

"I ranije smo upozoravali na ponašanje te nasilne sestre..."

"I ranije smo upozoravali na ponašanje te nasilne  sestre..."
1

Djelatnici bolnice Goljak tvrde da su na sestru koja je "iznimno gruba i nasilna" upozoravali gradske i državne institucije prije 2 godine, ali nikad nisu dobili odgovor

VIDEO

Novi razvoj događaja nakon što je javnost potresao skandalozan slučaj mogućeg zlostavljanja u Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s motoričkim smetnjama, javlja RTL. 

Podsjetimo, prije tjedan dana hrabra majka je u Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s motoričkim smetnjama vidjela medicinsku sestru kako udara dijete i alarmirala cijelu Hrvatsku. 

- Sestra je bila jako gruba prema djeci. Ničim izazvana je zgrabila dijete za glavu, vukla ga je i šutala ga je po podu....drugo dijete je zgrabila za glavu, ne znam što bi još napravila. Ja sam uletila rekla sam joj da ju vidim da to nije u redu ponašanje - ona je samo odmahnula rukom da nije njima ništa - rekla je Dijana Sajko. 

Sada su se javili i djelatnici prozvane bolnice Goljak, javlja RTL. Tvrde da su na sestru koja je "iznimno gruba i nasilna osoba" upozoravali brojne gradske i državne institucije prije dvije godine, ali nikad nisu dobili odgovor. 

- Smatramo obmanjujućim za javnost iznošenje tvrdnji ravnateljice Katarine Bošnjak Nađ kako o istome nije imala nikakvih saznanja. S grubim i neprimjerenim ponašanjem kolegice upoznat je velik broj djelatnika Bolnice, a cijela priča na Goljaku ima status javne tajne - tvrde zaposlenici. 

Ako se utvrdi da je bilo zlostavljanja, medicinskoj sestri koja je od ovog nemilog događaja na prisilnom godišnjem odmoru prijeti kazneni postupak, ali i otkaz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)