Obavijesti

News

Komentari 115

Djevojci (18) pozlilo na poslu pa umrla u Hitnoj na rođendan

Bosanskohercegovački mediji pišu kako je djevojka umrla zbog hladnoće, no glasnogovornik MUP-a SBK to nije mogao potvrditi, kaže da je uzrok smrti za sad nepoznat

VIDEO

A. M. iz Travnika umrla je na svoj 18. rođendan u Hitnoj pomoći nakon što joj je pozlilo na radnom mjestu u Tvornici „Fortitudo“ Travnik, koja posluje u sastavu „AS Group“.

- Mi smo odmah po dojavi o tom događaju izvršili provjere. Djevojka je umrla u Domu zdravlja, a uzrok je za sada nepoznat. Poslodavac je, nakon što je djevojci pozlilo, pustio radnike koji su bili u smjeni kući jer su bili u šoku zbog ovog događaja – kazao je Rusmir Prohan, glasnogovornik MUP-a SBK za Avaz.ba. 

Bosanskohercegovački mediji pišu kako je djevojka umrla zbog hladnoće, no Prohan to nije mogao potvrditi. 

- Djevojka je došla od kuće na posao i pet minuta prije početka radnog vremena pozlilo joj je. Zabolio ju je trbuh i počela je gubiti svijest. Odmah je došla Hitna pomoć, ali je ona preminula na putu do bolnice – kazao je Asim Hadžimahmutović, direktor tvrtke za Faktor.

Prema informacijama koje su stigle do njega, kaže, djevojka je imala slabo srce. 

- Počela je raditi kod nas prije četiri mjeseca i vjerujte svi smo u šoku, tako je bila mlada. Danas je u firmi nastala opća panika pa smo odlučili zatvoriti tvornicu i obustaviti rad jer smo svi pod snažnim dojmom njene smrti – kazao je Hadžiahmetović koji tvrdi da nema govora o tome da su uvjeti za rad u tvornici nehumani.

- Temperature su veoma niske i vjerujte nije lako zagrijati dvije hale u kojima boravi 850 radnika. Uvjeti rada jesu otežani, svima je vjerojatno hladno po rukama, ali definitivno nisu toliko loši da bi doveli do ovoga – rekao je.

Iza preminule djevojke ostali su neutješni roditelji te brat i sestra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...