Obavijesti

News

Komentari 1

Dođite na besplatne radionice i unaprijedite svoj OPG!

Dođite na besplatne radionice i unaprijedite svoj OPG!
1

Poslovni dnevnik organizira osam radionica besplatnih za unaprijeđenje poslovanja OPG-ova! Prijavite se, unaprijedite poslovanje i upoznajte brojne ljude iz vaše branše

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava te svi zainteresirani,  prijavite se na besplatne edukacije koje će se održati u Koprivnici 30. siječnja 2015. u Kinu Velebit (Zrinski trg 6) i Pučkom otvorenom učilištu (Trg bana Josipa Jelačića 6) koje je za vas pripremio Poslovni dnevnik. Projekt „Poslovni uzlet“ tijekom kojeg je u 2014. godini educirano više od 7000 malih i srednjih poduzetnika nastavlja se i u 2015. godini. Znanja i vještine koje ćete steći na edukacijama sigurno će pomoći i vašem poslovanju.

Uz besplatne edukacije, ovo događanje je idealna prilika za networking, a mnogi poduzetnici koje smo educirali naglašavaju kako im je „Poslovni uzlet“ bio idealna prilika za predstavljanje vlastitog poslovanja kolegama iz branše i budućim poslovnim suradnicima i partnerima. Druženje s kolegama poduzetnicima bit će idealno uz ručak koji za sve polaznike edukacija pripremaju domaći kuharski majstori Podravke i Poslovni dnevnik.

Budite uspješan OPG uz EU novac naslov je edukacije tijekom koje možete saznati informacije vezano za raspoloživa sredstva iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, a s ciljem animiranja što šireg kruga potencijalnih korisnika kako bi se osiguralo uspješno korištenje sredstava.

Cilj predavanja Potencijali suradnje poljoprivrednih gospodarstava i Podravke je zainteresirana poljoprivredna gospodarstva upoznati s potrebama Podravke u segmentima nabave žitarica, svježeg povrća i voća te im objasniti način rada Podravke i istražiti mogućnosti suradnje, zahtjeve Podravke i pogodnosti. Zainteresirani sudionici predavanja će također dobiti sve potrebne kontakte za operacionalizaciju posla.

Na edukaciji Jeftinije, sigurnije i dostupnije - Cloud usluge za vaše poslovanje naučit ćete kako povezati stvari koje inače na dnevnoj bazi koristite u poslu, poput G-maila i internet bankarstva i kako ih koristiti u svojim poslovnim izazovima. Predavač Krešimir Jusup iz HT-a će pokazati polaznicima kako ne moraju nužno biti vezani za ured da bi mogli obavljati posao.

Edukacija Osvojite tržište učinkovitim oglašavanjem na Googleu i Facebooku polaznicima nudi niz primjera iz prakse temeljem kojih će vidjeti kako pojedine tvrtke u Hrvatskoj i svijetu na dobar (ili loš) način koriste Facebook u svom marketingu. Naučit ćete što treba napraviti kako bi ubrzali rast svoje Facebook stranice te kako najbolje iskoristiti opcije oglašavanja na Facebooku. Osim prednosti Facebooka naučit ćete kako kreirati AdWords račun, istražiti tržište, strukturirati AdWords kampanje.

U sklopu edukacije Kako do sredstava Fonda za projekte energetske učinkovitosti predavači iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost pokazat će poduzetnicima kako projekte svojih tvrtki i obrta mogu sufinancirati iz sredstava Fonda. Polaznici će čuti detalje iz područja energetske učinkovitosti te sve o otvorenim natječajima Fonda koji su interesantni poduzetnicima (ali i građanima). Iako o energetskoj učinkovitosti već svi ponešto znaju ova edukacija nudi novu perspektivu i pokazat će vam da energetska učinkovitost ne podrazumijeva samo uštede.

Na edukaciji  Kako pokrenuti vlastiti posao, Petar Lovrić iz HUP-a pokazat će poduzetnicima što im je sve potrebno da bi pokrenuli vlastiti posao i s kojim se preprekama treba suočiti. Naučit će vas detalje o tome kako efikasno pratiti i ispunjavati zakonske promjene te kako održati poslovanje u današnje vrijeme.

Edukacija Kako očuvati likvidnost poduzeća će kroz primjere iz svakodnevice pokazati koje greške poduzetnici rade u upravljanju radnim kapitalom tvrtke. Kroz primjere tvrtki koje po prirodi poslovanja ne bi trebale imati problema s likvidnošću, predavač Krešimir Delač komentirat će s polaznicima poslovne odluke koje mogu dovesti do nelikvidnosti te koje su još opasnosti koje se kriju iza takvih odluka.

Na edukaciji Obiteljski biznis - prodati ili prepustiti nasljednicima predavačica Mirela Alpeza iz CEPOR-a pojasnit će polaznicima kako je prijenos poslovanja sastavni dio životnog ciklusa poduzeća, kao i životnog ciklusa vlasnika poduzeća. Naučit ćete kako pronaći pravo rješenje za vaš problem te koja rješenja svakako trebate zaobići u prijenosu poslovanja.

Svoje mjesto na besplatnim edukacijama osigurajte prijavom na link www.poslovni.hr/kc-prijava jer broj mjesta je ograničen.

Dođite i unaprijedite svoje poslovanje!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...