Obavijesti

News

Komentari 25

'Dok HGK tulumari, lovi se u mutnom na račun poduzetnika'

'Dok HGK tulumari, lovi se u mutnom na račun poduzetnika'
1

'Jedini lov u mutnom je ovaj koji se događa zadnjih 30 godina, gdje na račun nas poduzetnika HGK lideri jedu, piju, tulumare i putuju po svijetu, sa izdašnim dnevnicama i primanjima', poručio je Bujas

VIDEO

Predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas nije propustio komentirati gostovanje predsjednika HGK Luke Burilovića na HRT-u koji je rekao kako Udruga Glas Poduzetnika lovi u mutnom, a poručio im je i da su marginalci i populisti.

Burilović je rekao kako neće raditi nikakve revolucije na društvenim mrežama, a na pitanje novinarke misli li tu na inicijativu Udruge Glas Poduzetnika, odgovorio je kako neće nikoga imenovati te dodao kako se radi o lovu u mutnom na populistički način.

Mikulić pitao Plenkija: Hoćemo poduzetnicima uvesti disarinu?
Mikulić pitao Plenkija: Hoćemo poduzetnicima uvesti disarinu?

Bujas je sinoć kasno navečer odgovorio Buriloviću na Facebooku, a njegovu objavu vam prenosimo u cijelosti:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čovjek koji je 'nabavio' diplomu na fakultetu u Banja Luci

- Danas je predsjednik HGK, Burilović, prozvao Udrugu Glas Poduzetnika u Temi dana na HTV 1 i 4, upravo prije nekoliko minuta, za niti manje niti više, nego za “lov u mutnom”, uz to da nas je i praktički nazvao marginalcima na Facebooku (društvenim mrežama), te populistima (držim da on zapravo nema pojma što to uopće znači, samo smatra da je dobro tako napasti nekoga, u nedostatku argumenata, no prevario se). Sve vas ovdje, vas 55 000, kao i sve tvrtke koje su se učlanile u UGP - njih 8000 s 25 milijardi kn+ prihoda je nazvao “populistima, borcima na društvenim mrežama i lovcima u mutnom”! 

Buriloviću, dok smo se mi VOLONTERSKI borili za “Otpis, a ne odgode”, i to ne samo na Facebooku, dapače, i u konstantnim razgovorima sa svim nadležnim ministarstvima i institucijama, medijskim pritiskom itd. itd....vi ste pozdravljali u medijima one prve Mjere Vlade RH  i pozdravljali odgode i mrvice koje su bile prezentirane cijelom privatnom sektoru od kojeg se očekivalo da plati ceh krize, a nakon sto su zatvorili naše poslove i ne samo to, odgode su bile jedan od vaših prijedloga. 

Čovjek koji je “nabavio” diplomu na fakultetu u Banja Luci (Univerzitetu za poslovne studije) i to u samo jednoj godini, je odlučio pokazati svoj nerad kao nekakav uspjeh, a izgleda da mu se stolica toliko trese da je odlučio napasti UGP jer eto, imaju hrabrosti postaviti javno pitanje - do kada će HGK biti prisilna udruga? Buriloviću, odlazi! 

Ekonomija poslije korona krize: Katastrofa kao velika prilika
Ekonomija poslije korona krize: Katastrofa kao velika prilika

Odakle vam uopće pravo vrijeđati, nažalost, i vase (prisilne) članove? Sramotno", napisao  je Bujas.

'Lov u mutnom na račun poduzetnika dok HGK lideru jedu, piju i tulumare'

- HGK - postanite dobrovoljna Udruga s adekvatnim vodstvom (kako je uopće moguće da jedan toliko potkapacitirani lik bude vas predsjednik, gdje ste ga uopće našli?) i vi ćete naci svoj prostor! A jedini “lov u mutnom” je ovaj koji se događa zadnjih 30 godina, gdje na račun nas poduzetnika HGK lideri jedu, piju, tulumare i putuju po svijetu, sa izdašnim dnevnicama i primanjima. 

Tražimo ukidanje svih parafiskalnih nameta, za razliku od HGK koji nije tražio nikad, ništa, pa niti plaćanje PDV-a po naplati, ukidanja plaćanje akontacije poreza na dobit, smanjenje PDV-a, ukidanje plaćanja poreza na dobit ako se dobit reinvestira itd. itd. 
Učlani se u UGP, neka nas “marginalaca” bude još više  https://glas poduzetnika.hr/uclani-se/ 

A slika govori 1000 rijeci, toliko o lovu u mutnom,...a sto vi mislite o Buriloviću i njegovim izjavama možete mu reci i mailom na ovu adresu hgk@hgk.hr - objavio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a