Obavijesti

News

Komentari 13

Dok je bila tinejdžerica: Trump je nagovarao kćer na - silikone

Dok je bila tinejdžerica: Trump je nagovarao kćer na - silikone
1

U knjizi o predsjedničkoj obitelji, autorica prikazuje Ivanku kao znatnu drugačiju osobu od žene koja danas prima svjetske vođe i radi kao viša savjetnica u Bijeloj kući

VIDEO

Donald Trump nagovarao je svoju kćer Ivanku dok je još bila tinejdžerica na operaciju povećanja grudi, tvrdeći da će joj to pomoći u karijeri fotomodela.

Barem tako piše u knjizi o predsjedničkoj obitelji Born Trump: Inside America's First Family autorice Emily Jane Fox

Dok je pohađala privatnu školu u kojoj godina stoji 44.000 dolara, Ivanka je ganjala karijeru u modelingu i često uzimala pauze u školi zbog odlaska na snimanja.

Valjda kao poticaj da nastavi slijediti svoj san, Donald Trump, danas predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, svojoj kćeri tinejdžerki savjetovao je da ugradi silikone, tvrdi autorica knjige. 

Trumpova ljubavnica prodaje gaćice za 640 kuna po komadu
Trumpova ljubavnica prodaje gaćice za 640 kuna po komadu

Manekenska karijera razlog je što je Ivanka napustila Chapin, privatnu školu za djevojke na Manhattanu, jer je počela imati ozbiljnih problema zbog čestih izostanaka.

Njezini nastavnici zamjerili su joj što je zbog snimanja često odlazila na Mar-a-Lago, Trumpovo imanje na Floridi, pa zatim lagala o razlozima izostajanja. 

Pokazivanje grudi i ostale pikanterije

 U knjizi o predsjedničkoj obitelji, autorica prikazuje Ivanku kao znatnu drugačiju osobu od žene koja danas prima svjetske vođe i radi kao viša savjetnica u Bijeloj kući. 

Prije nego što je ispolirala svoju pojavu za javnost, bila je 'relativno normalna tinejdžerica', tvrde njezini školski kolege. 

Tako je recimo u osmom razredu, Ivanka zajedno s prijateljicom pokazala grudi prodavaču hot doga čiji se kiosk nalazio preko puta njezine škole, tvrdi u knjizi. Za incident je saznala uprava škole, ali nijedna zbog toga nije kažnjena. 

Ako je vjerovati još jednoj u nizu pikanterija iznesenih u knjizi, Ivanka je vještinu oralnog seksa naučila od prijateljice koja joj je na banani pokazala kako se to radi. 

'Od oca naslijedila smisao za samopromociju'

Za vrijeme pohađanja koledža Wharton, iskrala bi se s nastave i zapalila dvije cigarete - jednu za drugom - potpuno našminkana i odjevena u Burberry baloner.

'Dajte otkaz komičarki Bee, uvrijedila je moju kćer Ivanku'
'Dajte otkaz komičarki Bee, uvrijedila je moju kćer Ivanku'

Živopisni portret djevojke baca novo svjetlo na ženu koja je zajedno s braćom Donom Jr. i Ericom odrastala pod povećalom javnosti, imajući za oca zahtjevnog i često odsutnog milijardera.  

Od oca je naslijedila 'smisao za samopromociju, lišen doduše očeve arogancije' piše autorica, te dodaje da nakon što je kao djevojčica bila prisiljena pratiti razvod svojih roditelja u tabloidima, Ivanka razvila mehanizam pomnog kontroliranja svega što se događa u njezinom životu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a