Obavijesti

News

Komentari 70

Dok se Ante rastaje, brat Ivan iščekuje dijete s manekenkom

Dok se Ante rastaje, brat Ivan iščekuje dijete s manekenkom
6

Ivica Todorić (66) sa suprugom Vesnom u braku je već 42 godine. Njihova kći Iva udala se za Hrvoja Balenta prije 16 godina. Najmlađi sin Ivan u vezi je s manekenkom, a Ante pred rastavom....

VIDEO

Sve je do nedavno izgledalo sjajno i bajno. Velika, skladna obitelj Todorić živjela je u dvorcu sa svojim potomcima. A njih nije malo. Vesna i Ivica su u braku dobili troje djece. Njihova kći Iva i Hrvoje Balent također imaju troje djece, kao i stariji sin Ante koji je s suprugom Martinom dobio dvije kćeri i sina. Najmlađi Ivan sa srpskom manekenkom Milicom Mihajlović upravo očekuje prvo dijete... 

A sada se odjednom raspada. Bivša misica Martina zatražila je razvod nakon 15 godina braka, šuška se o razvodu Ive i Hrvoja, a Vesna Todorić kaže da nikad u životu nije mislila da bi se njezinoj obitelji ovako nešto moglo dogoditi. Da joj muža tretiraju kao najvećeg negativca u zemlji

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:37

Samozatajna Vesna - vjerna družica

Veliki Gazda Ivica Todorić oženio je Vesnu Bašić, diplomiranu ekonomisticu i kćer Ličanina Ivice Bašića, koji je u Zagrebu radio kao automehaničar, u crkvi sv. Marka 12. srpnja 1975. Godinu dana kasnije dobili su kći Ivu, a poslije i dva sina. Ante je rođen 1978. godine, a nakon nekoliko godina dobili su i sina Ivana.

Samozatajna Vesna nikad s nije pretjerano isticala u javnosti, uvijek je bila posvećena obitelji. Nije davala intervjue, držala se podalje od javnosti. No u razgovoru za 24sata nedavno nam je rekla da je njezin suprug cijeli život samo radio i radio dok je sva briga za obitelj pala na njezina leđa te da je sadašnja situacija u kojoj njezinog supruga  tretiraju kao najvećeg krivca u zemlji za koju je srcem radio više nego za svoju obitelj strašno pogađa 
- Ja sam 40 godina bila sama s mojom djecom. I na godišnjim odmorima nikad nije mogao biti s nama zbog svojega posla - rekla nam je Vesna koja se dosad nikad nije isticala. Pojavila bi se ponekad uz supruga u nekim važnim prigodama, a znala je ponekad i otići sa kćeri Ivom na koncert. 

Iva i Hrvoje - hoće li opstati?

Spektakularno vjenčanje Todorićeve mezimice Ive i Hrvoja Balenta 2001. godine u tadašnjem hotelu Intercontinental izazvao je veliko zanimanje javnosti. Na raskošnoj svadbi od 300 uzvanika a pjevao je i Jasmin Stavros.

U braku su dobili troje djece Taru, Ivana i Antu.

Iako je godinama njihov brak djelovao skladno, zagrebačkim krugovima već neko vrijeme kruže glasine da se Hrvoje odselio od Ive. Čak se pričalo da su službeno zatražili razvod braka, no s Općinskog građanskog suda u Zagrebu to su demantirali. 

Iva i Hrvoje su sredinom rujna bili zajedno u poznatom zagrebačkom restoranu Okrugljak na proslavi rođendana košarkaševe supruge i vlasnice slastičarnica Jasmine Bagarić. Djelovali su kao da je među njima sve u redu te nisu ostavljali dojam para koji se rastao.

Ante i Martina su djelovali idilčno

Martina Novosel bila je prva hrvatska misica plave kose. Laskavom titulom okitila se 1997. godine. Martina je došla na casting u Saloon kao podrška prijateljici, a Tihana Harapin Zalepugin ju je odmah zamijetila i nagovorila da se natječe na izboru ljepote. Iako nije postigla velik uspjeh na svjetskom natjecanju ljepote privukla je pozornost godinu dana starijeg sina poznatog tajkuna.

Spica

Za Antu Todorića udala se 2002. godine na Gornjem gradu u crkvi Svete Katarine. Oko 300 uzvanika prisustvovalo je tradicionalnoj večeri u hotelu Opera, čiji je većinski vlasnik Ivica Todorić. Martina je nosila posebno dizajniranu vjenčanicu, a poslije se presvukla u Versaceovu haljinu. Naime, presretna i uzbuđena Martina, inače diplomirana ekonomistica, sama je osmislila svoju glamuroznu vjenčanicu, koju je dala izraditi u jednom ekskluzivnom talijanskom modnom salonu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:06

Pjevali su Jasmin Stavros, Jole i bend Kužiš stari moj. Prema obiteljskoj tradiciji, ponosni tata Ivica svome je sinu darovao prsten, a snahi naušnice.

Tada se lijepa Martina potpuno povukla iz javnosti i posvetila životu sa sinom prvog čovjeka Agrokora. Prvu kćer Emu dobili su 2003. godine, a zatim su im 'stigle' prinove Lucija (11) i Ivica (9).

Da njihova ljubav s vremenom sve snažnija, pokazao je Ante koji je svojoj supruzi 2009. priredio skupocjenu proslavu njenog 30. rođendana. Na slavlju u Dubrovniku bilo je pedesetak uzvanika i to u restoranu u povijesnoj jezgri gdje najam, bez jela i pića, stoji 350.000 kuna. Svaki gost imao je sobu u hotelu Excelsior. 

Ivan i Milica u iščekivanju podmlatka

Mlađi Todorićev sin Ivan medijima je bio godinama poznat kao pravi playboy.
Često ga se moglo vidjeti u noćnim izlascima na mjestima koja su se povezivala sa zagrebačkom "zlatnom mladeži".U ljetnim mjesecima često je bio viđen na raznim partyjima duž cijele obale. Nekad je bio u vezi sa godinu dana mlađom poznatom pjevačicom Lanom Jurčević. Svoju sedmogodišnju vezu okončali su 2007. godine.

Nakon prekida s Lanom, Ivan je upoznao srpsku manekenku Milicu Mihajlović.

Upoznali su se u New Yorku. Ivan Todorić tamo je bio na poslovnom putu, a Milica nosila revije. Kažu da je to bila ''ljubav na prvi pogled''. Zajedno su od kraja 2008. godine, s tim da su prekinuli pet godina poslije. No pomirili su se nakon nekoliko mjeseci i odlučili dati svojoj ljubavi novu šansu. Od onda su nerazdvojni. Trenutno očekuju svoje prvo dijete.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'
TODORIĆ NA BLOGU

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'

Ivica Todorić na blogu tvrdi da je Knighthead kupovao obveznice i nakon 9. travnja, a da je na sastanku u travnju odbijena Sber banka, jer se čekalo da Knighthead kupi potrebnu količinu obveznica

NOVA OBJAVA NA BLOGU

Ivica Todorić: Koga zastupa Dolički, Agrokor i Knighthead?

Todorić piše kako pod pritiskom javnosti Dolički brani svoj ugovor i svoj roll up, "zanemarujući činjenicu da se, kao i njegov poslodavac Ramljak, nalazi u neviđenom konfliktu interesa"
DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića
traži ga policija

DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića

Sukladno Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije, DORH je izdao europski uhidbeni nalog protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina, priopćili su