News

Komentari 56

Ovo je doktor kojeg sumnjiče da je obljubio svog pacijenta

Ovo je doktor kojeg sumnjiče da je obljubio svog pacijenta

Posebno ističemo da je za nas pacijent svetinja i poduzimamo sve da se zaštiti integritet pacijenta u ovoj ustanovi, poručio je Vlado Đajkić, direktor Klinike te negirao navode da je pacijent maloljetan

D. G., načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, uhićen je u ponedjeljak zbog sumnje da je počinio obljub nad pacijentom, a policija ga je u utorak privela u Okružno javno tužilaštvo Banja Luke. 

-  Jutros smo od strane dežurnog osoblja obaviješteni da se zaposleni radnik prema pacijentu ponašao neetično i odmah smo obavijestili nadležne organe MUP-a RS kako bi se slučaj detaljno ispitao. Naša ustanova maksimalno stoji na raspolaganju nadležnim institucijama u utvrđivanju pune istine i odgovornosti i ako se utvrdi odgovornost, nitko od osoblja neće biti pošteđen - rekao je u ponedjeljak Vlado Đajkić, direktor UKC RS za Nezavisne novine. 

Pojavili su se navodi kako je pacijent kojeg je doktor navodno obljubio maloljetan.

- Posebno ističemo da je za nas pacijent svetinja i poduzimamo sve da se zaštiti integritet pacijenta u ovoj ustanovi - poručio je te negirao navode da je pacijent maloljetan. 

Banja Luka: Policija privela doktora zbog sumnje da je obljubio pacijenta Banja Luka: Policija privela doktora zbog sumnje da je obljubio pacijenta Banja Luka: Policija privela doktora zbog sumnje da je obljubio pacijenta Banja Luka: Policija privela doktora zbog sumnje da je obljubio pacijenta

Najčitaniji članci