Obavijesti

News

Komentari 2

DP i HSP dogovaraju suradnju i zajednički nastup na izborima

DP i HSP dogovaraju suradnju i zajednički nastup na izborima

Predsjednik HSP-a Nikica Augustinović istaknuo je zadovoljstvo početkom razgovora i najavom dugoročne suradnje s DP-om naglašavajući kako 'biračko tijelo vapi za okupljanjem, dogovorom

Iz Domovinskog pokreta izvijestili su u četvrtak kako su s Hrvatskom strankom prava započeli pregovore o dugoročnoj budućoj političkoj suradnji i zajedničkom nastupu na europskim, parlamentarnim, predsjedničkim, a potom i lokalnim izborima.

''Suradnja između Domovinskog pokreta i Hrvatske stranke prava, bazirat će se na domovinskoj, suverenističkoj priči gdje Domovinski pokret, kao parlamentarna stranka koja promišlja hrvatski, domovinski i suverenistički, u Hrvatskoj stranci prava, kao nasljednicima političkog nauka dr. Ante Starčevića, definitivno može pronaći sebi kompatibilne ljude u svjetonazorskom smislu", poručio je u priopćenju predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava, nakon sinoćnjeg sastanka dviju stranaka.

Plenković govori kako je sve bajno, građani žive stvarnost
Plenković govori kako je sve bajno, građani žive stvarnost

Dodao je i kako svakako vide i "svoju perspektivu u jačanju HSP-a kao i svih ostalih sličnih stranaka u kojima vide moguće buduće partnere koji njeguju i u sebi nose ljubav prema samostalnoj, suverenoj, neovisnoj i snažnoj Hrvatskoj".

Predsjednik HSP-a Nikica Augustinović istaknuo je zadovoljstvo početkom razgovora i najavom dugoročne suradnje s DP-om naglašavajući kako 'biračko tijelo vapi za okupljanjem, dogovorom te zajedničkim izlaskom na izbore desnih i domoljubnih stranaka'.