News

Komentari 26

Drama u Denveru: U pucnjavi ubijen 1 policajac, 5 ranjenih

Drama u Denveru: U pucnjavi ubijen 1 policajac, 5 ranjenih

Ured šerifa u Douglasu objavio je na Twitteru upozorenje građanima Highlands Rancha da ostanu u kućama i ne prilaze prozorima. Još se ne zna što je točno stanje ranjenih policajaca

Policija iz američke države Colorado objavila je kako je kod Denvera više policajaca upucano nakon što su se odazvali dojavi , pišu američki mediji.

Ured šerifa u Douglasu objavio je preko Twittera kako je došlo do incidenta u kojem je stradalo više policijskih službenika te su uporozili građane da ostanu u svojim kućama i ne prilaze prozorima. Kasnije su objavili kako je u pucnjavi je ozlijeđeno petero policajaca, dok je jedan preminuo te su ozlijeđena još dva civila. Vjeruje se kako je osumnjičeni također ubijen te da više nije prijetnja.

- Više je policajaca pogođeno - objavio je policijski zapovjednik Jason Blanchard za Denver Post.

Kako piše Denver Post, policija je primila poziv oko 6 sati ujutro, a kada su stigli na adresu u ulici Colorado Boulevard, iz kuće je zapucano prema policajcima. Na teren su odmah došli specijalci koji su opkolili kuću. Policija je pak objavila kako su poziv dobili zbog obiteljskog nasilja, no kada su došli na mjesto događaja, prema njima su ispaljeni hici.

Policajci su, kako piše lokalni Denver Post, odgovorili na jedan uznemirujući poziv. Kad su došli na lice mjesta iz jedne je kuće zapucano prema njima. Do incidenta je došlo u šest sati ujutro po lokalnom vremenu.

Na terenu je SWAT ekipa, lokalne ceste su zatvorene. Novinari koji su izašli na teren kažu kako se u nekoliko navrata čula pucnjava.

Najčitaniji članci